single
[2,3194]
193383

Glavni cilj Olimpije je Evropa, “Black Friday” ne pride v poštev!

Avtor: Žiga Ikič
24. 5. 2023, 10.18

Po zaključku tekmovalne sezone 2022/2023 bodo oči uprte v pisarne nogometnih klubov. Pri Olimpiji so že zavihali rokave, javnosti pa so prvič zelo konkretno tudi predstavili svoj pogled in cilj za naslednjo sezono.

Ljubljanska Olimpija je v pravkar sklenjeni sezoni 2022/2023 osvojila vse, kar se v slovenskem klubskem nogometu da osvojiti. Postala je državni prvak v Prvi ligi Telemach, ob tem pa osvojila še lovoriko v Pokalu Pivovarna Union.

Razumljivo, zanimanje za zeleno-bele nogometaše bi potemtakem moralo biti veliko, kljub vsemu pa so v ljubljanskem taboru prvič konkretno postavili cilj za prihajajoče obdobje. Odločno so zavrnili razprodajo igralcev in na prvo mesto postavili uspeh v evropskih tekmovanjih.

Igor Barišić: Glavni cilj je Evropa, “Black Friday” ne pride v poštev!

“Prvi cilj je napraviti rezultat v Evropi. Pri Olimpiji ne bo razprodaje igralcev, kar smo obljubili. Nikakor ne bomo dopustili, da se Olimpiji zgodi »black Friday«, da bi igralce za majhne zneske poklanjali klubom. Naši igralci so veliko vredni, kdor si jih bo zaželel, bo moral plačati zneske, ki jih bomo določili. Glavni cilj pa ostaja Evropa,« je zatrdil direktor Olimpije Igor Barišić.

V Olimpiji bodo morali reagirati hitro, saj bo nova sezona kmalu tu, enako pa velja za vse ostale klube v državi. Prva liga Telemach se bo znova zagnala julija, najboljše tekme vsakega igralnega konca tedna pa si boste ogledali na Šport TV. Bodite v družbi prvakov!

Foto/video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Trener Olimpije po remiju s Koprom: “Nisem zadovoljen, jasno je, da smo si zaslužili zmago” (VIDEO)...Več

2

Zoran Zeljković točko v Ljubljani sprejel odprtih rok: “Preveč smo trpeli, da bi lahko zmagali” (VIDEO)...Več

3

Tim Gajser za ŠTV: “Komaj čakam Pokal Narodov, saj smo vsi trije dirkači v odlični formi” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Koper v Ljudskem vrtu Mariboru zadal tretji zaporedni prvenstveni poraz (VIDEO)...Več

2

Koliko jih bo Šeško moral zabiti, če želi postati najboljši slovenski bundesligaški strelec vseh časov?...Več

3

Studio Šport TV: “Primer Rogaška? Nekdo bo moral prevzeti odgovornost!” (VIDEO)...Več