single
[2,3194]
193383

Glavni cilj Olimpije je Evropa, “Black Friday” ne pride v poštev!

Avtor: Žiga Ikič
24. 5. 2023, 10.18

Po zaključku tekmovalne sezone 2022/2023 bodo oči uprte v pisarne nogometnih klubov. Pri Olimpiji so že zavihali rokave, javnosti pa so prvič zelo konkretno tudi predstavili svoj pogled in cilj za naslednjo sezono.

Ljubljanska Olimpija je v pravkar sklenjeni sezoni 2022/2023 osvojila vse, kar se v slovenskem klubskem nogometu da osvojiti. Postala je državni prvak v Prvi ligi Telemach, ob tem pa osvojila še lovoriko v Pokalu Pivovarna Union.

Razumljivo, zanimanje za zeleno-bele nogometaše bi potemtakem moralo biti veliko, kljub vsemu pa so v ljubljanskem taboru prvič konkretno postavili cilj za prihajajoče obdobje. Odločno so zavrnili razprodajo igralcev in na prvo mesto postavili uspeh v evropskih tekmovanjih.

Igor Barišić: Glavni cilj je Evropa, “Black Friday” ne pride v poštev!

“Prvi cilj je napraviti rezultat v Evropi. Pri Olimpiji ne bo razprodaje igralcev, kar smo obljubili. Nikakor ne bomo dopustili, da se Olimpiji zgodi »black Friday«, da bi igralce za majhne zneske poklanjali klubom. Naši igralci so veliko vredni, kdor si jih bo zaželel, bo moral plačati zneske, ki jih bomo določili. Glavni cilj pa ostaja Evropa,« je zatrdil direktor Olimpije Igor Barišić.

V Olimpiji bodo morali reagirati hitro, saj bo nova sezona kmalu tu, enako pa velja za vse ostale klube v državi. Prva liga Telemach se bo znova zagnala julija, najboljše tekme vsakega igralnega konca tedna pa si boste ogledali na Šport TV. Bodite v družbi prvakov!

Foto/video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več