pismo ikona
šport TV 1 logo
02:00
Monaco - Nimes Ligue 1
šport TV 2 logo
03:15
Auxerre - Troyes Ligue 2
šport TV 3 logo
03:25
Finale: Bayer Leverkusen - Bayern Munchen Nemški pokal

POLITIKA PIŠKOTKOV

Področje uporabe

Ta Politika piškotkov se nanaša na vse oblike uporabe spletne strani www.sport-tv.si, ki je v lasti ASPN d.o.o., Poljanski nasip 8, 1000 Ljubljana, Slovenija, ki je tudi upravljavec spletne strani in upravljavec osebnih podatkov (v nadaljevanju tudi: upravljavec) ter določajo pogoje njene uporabe ter politiko varstva osebnih podatkov, ki je sledimo.

Uporaba spletne strani

Uporabnik potrjuje, da je z vstopom na spletno stran izvajalca skrbno prebral to Politiko piškotkov in Politiko zasebnosti ŠPORT TV in da se z njimi strinja ter da jih sprejema v celoti.

Če s pogoji uporabe ne soglašate, priporočamo, da te spletne strani ne uporabljate in jo zapustite.

Omejitev odgovornosti

ŠPORT TV se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na spletišču, vendar uporabnika opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost oziroma ažurnost. ŠPORT TV prav tako ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih podatkov. Uporabnikom spletne strani zato predlagamo, da v kolikor gre za podatke, ki so pomembni za njihove odločitve, da te ažurno preverjajo pri info@sport-tv.si.

ŠPORT TV ni odgovoren za občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti ŠPORT TV, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletišča, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

ŠPORT TV si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Uporabniki objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost. ŠPORT TV ne odgovarja za nobene posredne ali neposredne poškodbe ali izgube informacij, do katerih bi lahko prišlo pri uporabi in prebiranju internetnih strani, ki niso v upravljavčevi lasti. Uporabnik je pri izbiri drugih internetnih strani, na katere se lahko poveže na druge spletne strani preko spletišča popolnoma samostojen in v celoti odgovoren.

Avtorske pravice

Vsebina spletišča je avtorsko delo, katere imetnik avtorskih pravic je ŠPORT TV, in kot taka je predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Avtorska dela so: prispevki, besedila, fotografije, razporeditve, design, video, glasba, ilustracije, grafični elementi, znaki in znamke in podobno. V avtorskopravno in z drugimi pravicami intelektualne lastnine varovano vsebino spada poleg besedila in podatkov tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Imetniki avtorske pravice na avtorskih delih objavljenih na spletni strani so lahko tudi zaposleni, partnerji, pogodbeni sodelavci ali tretje osebe, kar je ustrezno označeno.

Uporabnikom je dovoljeno le prebirati spletno stran ter uporabljati objavljene vsebine samo v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, ki zajema, a ne izključno, spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če v to upravljavec izrecno dovoli v pisni obliki. Če uporabnik posreduje kakršnokoli gradivo upravljavcu, brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravic in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanega gradiva.

Kadar je podano dovoljenje uporabniku za uporabo avtorskega dela na spletni strani, mora uporabnik jasno označiti, da gre za avtorsko delo ŠPORT TV in navesti vir pridobitve.

Piškotki

Spletišče v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani “piškotek”. Piškotki so tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku in omogočajo analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, na primer ime obiskovane spletne strani, ki jo opravi v svetovnem spletišču. Vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, analize nakupovalnih navad, oblikovanja pristopa neposrednega trženja na podlagi nakupovalnih navad, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani in druge aktivnosti neposrednega trženja.

Šteje se, da uporabnik ob registraciji na spletišče preko različnih prijavnih obrazcev, kot na primer obrazec za prijavo na e-novice, daje soglasje za namestitev piškotka in osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih in drugih podatkov, ki obsega tudi možnost obdelovanja in povezovanja podatkov, razvidnih iz piškotkov, z uporabnikovimi osebnimi podatki, ki jih je posredoval, za namene neposrednega trženja storitev ali ostalih aktivnosti javnega zavoda ŠPORT TV.

Piškotki, ki jih uporabljamo so navedeni v spodnji preglednici:

Vrsta Ime Namen Trajanje
Facebook _fbp Shrani piškotke za ponovno trženje 180 dni
Google Inc _gat_UA-24874372-1 Ti piškotki omogočajo, da štejemo obiskovalce in vire prometa in s storitvami Google Analytics izmerimo in izboljšamo učinkovitost spletnega mesta. 10 min
Google Inc _gid Uporablja se za razlikovanje med uporabniki. 24 ur
Google Inc _ga Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Posodobi se vsakič, ko se podatki pošljejo v Google Analytics. 2 leti
Active Campaign ac_enable_tracking Sledi in beleži aktivnostim posameznika na spletni strani Do izbrisa
cbc_country name Namenjen je identifikaciji imena države iz katere prihaja obiskovalec spletne strani
cbc_country_code Namenjen je identifikacije države (dodelitev oznake) iz katere prihaja obiskovalec spletne strani