page name right

Palermo • Zamparini v 29 letih zamenjal že 57 trenerjev
  Davide Ballardini

  Kontroverzni predsednik Palerma, italijanskega nogometnega prvoligaša s Sicilije, Maurizio Zamparini se je odločil še za osmo trenersko menjavo. Palermo, ki je trenutno na 18. mestu na lestvici in mu grozi boj za obstanek v elitni druščini, je znova ostal brez trenerja. Walter Novellino se je poslovil po treh porazih in enem remiju.

  12. april 2016 > 13:20

 • Zamparini ne more iz svoje kože
  iachini novellino

  Na jugu Italije nič novega. Palermo je dobil že sedmega trenerja v tej sezoni. Ker smo šele v marcu, lahko na klopi Palerma najbrž pričakujemo še kakšno rošado.

  10. marec 2016 > 10:54

 • Bosi novi trener Palerma
  Giovanni Bosi

  Italijanski nogometni prvoligaš Palermo je za novega trenerja imenoval Giovannija Bosija, ki je zadnja tri leta vodil mlado ekipo Palerma, pred tem pa je bil trener članske ekipe Trevisa in Pordenoneja. Bosi je na klopi zamenjal Guillerma Barrosa Schelotta, ki je odstopil, ker ni dobil licence Evropske nogometne zveze.

  11. februar 2016 > 11:36

 • Zaradi diplome odšel s klopi Palerma
  guillermo schelotto

  Argentinski trener Guillermo Schelotto je zapustil italijanskega prvoligaša Palermo, potem ko njegova trenerska diploma ni ustrezala kriterijem Evropske nogometne zveze.

  10. februar 2016 > 14:44

 • VIDEO: Izključitev Slovenca, evrogol Pavolettija
  Siniša Anđelkovič

  Na prvi nedeljski tekmi 20. kroga italijanske Serie A sta se na Marassiju pomerila Genova in Palermo. Pri Palermu je na klopi sedel Aljaž Struna, tekmo pa je v prvi postavi začel Siniša Anđelkovič. Nekdanji branilec Maribora je nase opozoril z dvema rumenima kartonoma in posledično izključitvijo, ki je botrovala visoki zmagi Genove s 4:0. Z dvema goloma je pri domačih Grifonih zasijal Leonardo Pavoletti.

  18. januar 2016 > 09:51

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin