single
[2759]
209186
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Zlatko Dedić: Danska je bila vrhunska, ponedeljek bo slovenski dan (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
18. 11. 2023, 12.47

Slovenska izbrana vrsta je včeraj morala priznati premoč reprezentanci Danske, ki je v Köbenhavnu na stadionu Parken slavila z 2:1. Rezultat, ki sicer dodobra odraža dogajanje na igrišču, pa varovancem Matjaža Keka ne sme povzročati preveč preglavic, saj bodo že v ponedeljek imeli novo priložnost za uvrstitev na evropsko prvenstvo 2024.

“Danska je danes odigrala eno zares vrhunsko tekmo, to je potrebno priznati. Toda za nas se ni nič spremenilo. Moramo se hitro regenerirati, se osredotočiti na ponedeljek in ostati popolnoma mirni,” je v analizi srečanja po tekmi v našem studiu sprva poudaril Zlatko Dedić.

“Danci so danes igrali zelo dobro, prihajali so do velikega števila priložnosti za zadetek. Še enkrat čestitke Danski za uvrstitev na evropsko prvenstvo, mi pa, kakor sem že rekel, se moramo fokusirati na ponedeljek,” je nato dodal.

Z Dedićem se je strinjal tudi naš strokovni sodelavec Andrej Razdrh. “Tekmo z Dansko je treba čim hitreje pozabiti in pogled usmeriti proti Kazahstanu. Slovenija je danes sicer dala vse od sebe, a proti takšni Danski, ki je danes demonstrirala svojo kakovost in bila boljša v vseh segmentih nogometne igre, danes pač ni šlo,” je dejal nekdanji strateg Olimpije in Domžal.

“Fantom danes nimamo ničesar zameriti. Dancem je potrebno priznati premoč. Sedaj je treba ohraniti le koncentracijo in prepričan sem, da bo ponedeljek zagotovo naš dan,” pa je za konec še svoje pristavil Dedić.

VIDEO: Izjavi Zlatka Dedića in Andreja Razdrha po tekmi Danska – Slovenija

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Podoživite večer v Stožicah, ko se je Slovenija po 24 letih znova uvrstila na Euro...Več

2

Apatič: “Maribor je že proti Muri razmišljal o Olimpiji” (VIDEO)...Več

3

Dvajsetletni vratar junak v Hali Tivoli: “Odlično se razumemo in to se vidi na ledu” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Joker s klopi Verbič Sloveniji prinesel zmago in EP (VIDEO)...Več

2

Kek: “Fantje so si zaslužili evropsko prvenstvo, pokazali so, da so edinstveni” (VIDEO)...Več

3

Danska premagala nerazpoložene Slovence in potrdila uvrstitev na EP (VIDEO)...Več