single
[2,3194]
208665

Šimundža po porazu na štajerskem derbiju: Od igralcev, ki so vstopili v igro, sem pričakoval več (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
12. 11. 2023, 17.58

Štajerski derbi med Mariborom in Celjem je pripadel grofom, ki so z golom Marka Zabukovnika uspeli priti do minimalne zmage. Po srečanju je strateg vijoličastih Ante Šimundža dejal, da njegova ekipa še zdaleč ni igrala slabo, vendar niso znali izkoristiti priložnosti, ki si so jih priigrali.

V prvem polčasu so bili Mariborčani boljši tekmec, v drugem delu, v katerem so v 70. minuti tudi prejeli zadetek, pa je njihova igra precej padla in Celjani so prevzeli pobudo. “Dejstvo je, da smo igrali dobro. Pred tekmo smo imeli neprijetno situacijo s Pihlerjem, ki se je poškodoval. Prav tako smo v začetku drugega polčasa izgubili Vrhovca. Vse to je del nogometa. Vendar pa mi ni bila všeč reakcija igralcev, ki so vstopili v igro. Niso znali odreagirati na težave, v katerih smo se znašli. Prav zato je drugi polčas ”pripadel” Celju,” je svojo oceno videnega podal Šimundža.

V drugem polčasu sta kar nekaj minut skupaj preigrala tudi El Arbi Soudani in Josip Iličić. “Gre za nogometaša s potezo več. Danes žal nismo bili najbolj razpoloženi, vsaj kar se tiče zaključkov napadov. Verjamem, da bodo s tekmami, ki bodo prihajale, tudi njuna igra prišla na višji nivo in da bosta oba za nas ključna igralca,” je o njunem sodelovanju dejal mariborski strateg.

VIDEO: Izjava Anteja Šimundže po porazu s Celjem

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Dallas s 50 točkami naskoka razbil Utah, Dončić znova do trojnega dvojčka (VIDEO)...Več

2

Najboljši podajalec lige: Presenetilo me je, 9 asistenc je res veliko! (VIDEO)...Več

3

Arnol: “Letošnja sezona je nad pričakovanji, a glavni cilj ostaja stabilnost” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Joker s klopi Verbič Sloveniji prinesel zmago in EP (VIDEO)...Več

2

Zoran Zeljkovič: Čaka nas še veliko dela (VIDEO)...Več

3

Kek: “Fantje so si zaslužili evropsko prvenstvo, pokazali so, da so edinstveni” (VIDEO)...Več