single
[2,3194]
208669

VIDEO: Krznar po zmagi nad Mariborom: Tvegali smo s pritiskom na nasprotnikovo zadnjo linijo, a na koncu se je to splačalo

Avtor: Aljaž Pirnat
12. 11. 2023, 18.35

V derbiju 16. kroga Prve lige so Celjani zmagali na gostovanju pri Mariboru. Po srečanju je strateg grofov poudaril, da je bila za zmago ključna reakcija njegovih igralcev v drugem polčasu, saj so zaigrali so zaigrali bolj agresivno in upali več tvegati.

“Zelo pomembna tekma in zmaga za nas. Morda smo imeli nekaj težav s kreacijo, sploh v prvem polčasu je Maribor izjemno dobro zapiral prostor. Dobro so bili postavljeni in nismo uspeli najti igralca v vezni liniji. V drugem polčasu smo nato našli rešitev in odigrali zelo dobro,” je po tekmi sprva dejal Krznar.

“Vedeli smo, da je Maribor izjemno dobra ekipa v izgradnji napada iz zadnje linije. Svojim igralcem sem dejal, da naj poskušajo tvegati in pritisnejo na njihove obrambne nogometaše in jim odvzeti žogo. Na koncu se je to tudi splačalo, saj smo tako prišli do zadetka,” je nato dodal.

Za konec je 51-letni Hrvat pojasnil še nekatere taktične menjave položajev, ki so jih njegovi varovanci opravili tekom srečanja, in poudaril, da je izjemno zadovoljen z reakcijo igralcev, ki so v drugem delu vstopili v igro.

VIDEO: Izjava Damirja Krznarja po zmagi nad Mariborom

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Dallas s 50 točkami naskoka razbil Utah, Dončić znova do trojnega dvojčka (VIDEO)...Več

2

Najboljši podajalec lige: Presenetilo me je, 9 asistenc je res veliko! (VIDEO)...Več

3

Arnol: “Letošnja sezona je nad pričakovanji, a glavni cilj ostaja stabilnost” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Joker s klopi Verbič Sloveniji prinesel zmago in EP (VIDEO)...Več

2

Zoran Zeljkovič: Čaka nas še veliko dela (VIDEO)...Več

3

Kek: “Fantje so si zaslužili evropsko prvenstvo, pokazali so, da so edinstveni” (VIDEO)...Več