šport TV 1 logo
15:00 V ŽIVO
VN Lombardije, 2. dirka MX2
šport TV 2 logo
14:55 V ŽIVO
Monaco - Strasbourg Ligue 1
šport TV 3 logo
14:55 V ŽIVO
Hellas Verona - Udinese Serie A
Kateri termin vam ustreza?

Vpišite, kdaj imate čas in dogovorili se bomo za kavo ali video klic.

Oglaševanje
Nepozabni dvoboji Športne zvezde V družbi prvakov

Dosežite večino
slovenskih gospodinjstev

ŠPORT TV je v letu 2019 s svojimi vsebinami na vseh treh programih dosegel praktično vsa slovenska gospodinjstva – 99 %. Komunicirajte s potrošniki z nadpovprečno kupno močjo, ki so odločevalci o nakupu in živijo dinamičen življenjski slog z ljubeznijo do športa.

Izberite med najpopularnejšimi športi

Z našimi programi pokrivamo večino vrhunskih športnih vsebin – od Serie A, Ligue 1, angleški in španski pokal, 1.hrvaško ligo, MXGP, NHL, Euro Cup ter Ligo Nova KBM. Športne navdušence bomo razveselili še z ekskluzivnim prenašanjem EURO 2021 ter kvalifikacijskimi tekmami slovenske nogometne reprezentanc.

Oblike oglaševanja
so omejene samo z vašo domišlijo

Nagovoriti potrošnika v pravem trenutku in z ustrezno vsebino zagotovo ni lahko – razen na ŠPORT TV. Ponujamo vam družbo prvakov, kjer ujamemo le najboljše, kar šport lahko ponudi. Vabljeni torej v družbo prvakov!

ikonca

KLASIČNO OGLAŠEVANJE

V oglasnem bloku ali v najboljši, sponzorski poziciji tik pred začetkom oziroma takoj po koncu prenosa.

ikonca

KREATIVNO OGLAŠEVANJE

Izpostavite se ob najatraktivnejših trenutkih z animacijami, sliko v sliki, z najavnimi špicami, napovedniki tekem/dirk in ostalimi kreativnimi oblikami oglaševanja v živo kot sponzot prenosa, tekma, gola, podaljška ali štarta.

ikonca

REPORTAŽE

Naj vaš dogodek zasije v družbi prvakov (video reportaže).

ikonca

DIGITALNO OGLAŠEVANJE

Prikaz vaših oglasnih sporočil na različnih bannerjih, ozadju v video vsebinah oziroma, kot del nativnega oglaševanja.

1.9 milijona potencialnih gledalcev
350.000 gledalcev dosegamo med vikendi
99 % pokritost slovenskih gospodinjstev
450 ur programa v živo mesečno
120.000 spletnih obiskovalcev mesečno

Najatraktivnejši oglaševalski paketi ta hip

V spodnjih paketih si lahko ogledate kaj vse ponuja ŠPORT TV oglaševalcem. V kolikor pa bi si želeli sestaviti najbolj optimalen paket po meri, pa vas prosimo, da uporabite eno od možnosti osebnega kontakta.

Spoznajte našo ekipo

Ekipo ŠPORT TV tvorimo športni novinarji, uredniki, komentatorji, ki nas druži strast do športa in vrhunskih vsebin. Snemamo povsod in vedno, sodelujemo z vrhunskimik športniki in ekipami in rokujemo z najmodernejšo tehnologijo.

ikonca

Gregor Gajšek

Začel pred 12 leti. Doslej komentiral več kot 1000 tekem v živo. Največ nogometa, ob tem pa še mnogo drugih športnih panog, kot so košarka, rokomet, odbojka, atletika, hokej ... Sicer pa diplomirani novinar, oče šestletne hčerke, živim v Ljubljani pod Šmarno goro, ljubitelj narave.

ikonca

Gregor Žvab

Sem Gregor Žvab. Navdušenec nad rock glasbo, bencinom in oranžnim usnjem. Dve stvari od naštetih tudi pošteno zaznamujeta moje delo na Šport TV. Uganeš kateri?

ikonca

Luka Cotič

Sem Luka Cotič, nogometni fanatik. Z delom na Šport TV uresničujem svoje sanje.

ikonca

Nejc Mravlja

Vaš glasovni vodič po francoskem in italijanskem nogometnem svetu je smrt za lastnike leksikonov in enciklopedij, predvsem pa poosebljeni dokaz, da bogato besedišče, večplastno znanje in nepogrešljiva strast tvorijo poslušljivo zmes.

ikonca

Žiga Ikič

"Jaz bom nogometni komentator na TV", sem dejal pri šestih letih. Naslednjih 15 let sem se aktivno podil za žogo, nato pa na Šport TV uresničil svoje sanje. Tako kot si niti dve tekmi nista enaki, je tudi moj vsakdan na Šport TV vselej nova zgodba.

ikonca

Uroš Puš

Delo na PORT TV je delo presežkov. Vsak ima svojo sanjsko službo in ta je moja. Ne samo zaradi dela, tudi zaradi odličnih pogojev in super sodelavcev. No, pa še nekaj je. Športa nikoli ni preveč.

ikonca

Blaž Magdič

Vsaka priprava na tekmo je specifična, vsak prenos pa edinstven, zato nam v "ekipi" nikdar ni dolgčas. Mislim, da nihče izmed nas ne razmišlja o komentatorstvu kot o poklicu, za nas je to način življenja in na Šport TV ga lahko živimo v polni meri.

Kaj lahko naredimo za vas?