single
[2,2293]
108229

Inter pripravlja napad na Kanteja

Avtor: Klemen Verlič
31. 8. 2020, 11.16

Trener Interja Antonio Conte naj bi se pri Cheleaju že pozanimal o ceni vezista N’Gola Kanteja. Francoz je na vrhu spiska želja Interja, ki naj bi vezista poizkušal v svoje vrste zvabiti po formuli posoje z obvezo odkupa za 50 milijonov evrov.

Conte je povsem prevzel vajeti Interjeve poletne tržnice. Svoboda pri odločanju o nakupih novih igralcev je bila tudi glavna zahteva italijanskega stratega na sestanku s predsednikom kluba Stevenom Zhangom po porazu v finalu evropske lige. Kot kaže Kitajec zaupa Contejevi presoji.Ta se je med drugim odločil, da Inter od Brescie ne odkupi obetavnega Sandra Tonalija, temveč pripelje izkušenega vezista. Tonali bo tako okrepil Milan.

Conte naj bi imel na svojem radarju za okrepitev v vezni liniji tri imena. To so Arturo Vidal, Tanguy Ndombele in N’Golo Kante. Predvsem podpis slednjega naj bi Inter poizkušal pridobiti že v tem tednu. Kante je po osvojitvi zgodovinskega naslova v Premier ligi leta 2016 zapustil Leicester City in Chelsea okrepil za 36 milijonov evrov. V Londonu je ob številnih okrepitvah Kante letos izgubil absolutni primat prvega vezista, kar bi lahko izkoristil Inter.

Po poročanju spletne strani Tuttomercatoweb je Inter za Kanteja pripravljen ponuditi 50 milijonov evrov, ki bi jih klub izplačal po enoletni posoji. Še pred nakupom Francoza pa se bo Inter najbrž moral znebiti nekaterih trenutnih nogometašev. Glavni kandidati za odhod so Roberto Gagliardini, Matias Vecino, Marcelo Brozović in celo Christian Eriksen.

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Skrit doprinos k uspehu: Spoznajte poslanstvo in delovnik fizioterapevta ekipe HRC Honde (VIDEO)...Več

2

Matej R. Mavrič: Zeljković in Radosavljević se odlično poznata, Olimpija – Koper bo atraktivna tekma! (VIDEO)...Več

3

Učna šola Tima Gajserja v Španiji, doktor motokrosa sotekmovalcem odčital lekcijo prehitevanja (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

2

Sanjska Slovenija v sanjskih Stožicah: Cristiano in soigralci pokleknili z 2:0!...Več

3

Šimundža: “Gremo iz tekme v tekmo, a želimo biti na vrhu” (VIDEO)...Več