single
[3194]
193197

Mario Kvesić z zahvalo Rieri: Sanjska sezona se je začela pri trenerju, ki je neverjeten (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
23. 5. 2023, 08.10

V nogometu je povsem običajno, da so igralci ekipe, ki prevladuje v nekem tekmovanju, še posebej zanimivi za bogatejše snubce. Tako je tudi v primeru ljubljanske Olimpije, ki je v sezoni 2022/2023 osvojila dvojno krono.

V Stožicah je pestro tako v kriznih obdobjih kot tudi v času, ko gre rezultatsko vse kot po maslu. Čeprav je spisal zgodovinsko zgodbo je že odšel trener Albert Riera, pojavljajo pa se mnoga namigovanja tudi o odhodih pomembnih akterjev na zelenici. Kapetan Timi Max Elšnik ne skriva, da ga mika izziv v tujini, vratar Matevž Vidovšek ima bojda ogromno ponudb, tržno pa je zelo zanimiv tudi Mario Kvesić.

Zgovorni bosanski nogometaš je v aktualni sezoni za Zmaje v Prvi ligi Telemach na 35 tekmah dosegel 12 golov in dodal še 8 podaj. “Za nami je zelo težka sezona, skozi oči navijačev morda ne izgleda tako, a mi vemo, koliko dela smo vložili v to dvojno krono,” je v pogovoru za Šport TV dejal Kvesić.

“Pet krogov pred koncem prvenstva smo matematično že postali prvaki, zato smo več pozornosti posvetili pokalnemu tekmovanju. Po zmagi v finalu pa je bilo še težje ostati zbran, mnogim od nas potečejo pogodbe, vsi se seveda bojimo tudi poškodb. Težko je, ker veš, da treh točk ne potrebuješ več, zato smo psihično nekoliko padli, kar so pokazali tudi rezultati v zadnjih krogih. Toda to ni pomembno, šteje le, da smo lahko osrečili navijače,” je dodal 31-letnik.

“Že nekajkrat sem rekel, da so se vsi uspehi začeli s trenerjem, ki je glava ekipe. Naredil je vse, da nas je povezal in vzpostavil dobro atmosfero. To se je jasno videlo tudi na igrišču.”

Se torej še naprej vidi v dresu Olimpije? “Jaz osebno, da. Vsekakor. Na žalost pa še vedno ne vem, kam me bo vodila pot. Ne glede na vse, bom srečen, ker sem lahko igral v Ljubljani.”

 

Foto: Sportida.com
Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

(VIDEO) Boromisa po porazu z Bravom: Oprosti vsem navijačem za sezono brez trofeje...Več

2

Arnol po zmagi proti Olimpiji: Današnja tekma je bil zrelostni izpit, ki smo ga uspešno opravili (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Šeško sezono končal z izjemno strelsko formo in fantastičnim evrogolom...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Včasih je težko ves čas oživljati ogenj” (VIDEO)...Več

2

Kultni klub se vrača med elito: Tja ga je popeljal “ameriški Julian Nagelsmann” (VIDEO)...Več

3

Ko v deželi denarja zmanjka cekinov...Več