single
[3194]
217270

Krznar po Muri: Po prejetem zadetku smo prikazali dobro reakcijo in vzpostavili kontrolo nad tekmo (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
11. 2. 2024, 17.56

Celjani so danes v derbiju kroga s 4:1 doma premagali Muro. Po tekmi je strateg grofov Damir Krznar dejal, da je zadovoljen s predstavo svojih varovancev, saj so po zgodaj prejetem zadetku pokazali dobro reakcijo.

“Danes smo od prve do zadnje minute imeli nadzor nad srečanjem. Tudi po zgodaj prejetem zadetku smo znali odreagirati. Pomembno je bilo, da so igralci ostali mirni, nadaljevali z dobro igro in verjeli v to, da bo gol prišel. Izenačili smo v pravem trenutku, nato pa še prišli do prednosti. Tudi v drugi polčas smo krenili dobro, dosegli še tretji in četrti zadetek ter vzpostavili popolno kontrolo nad tekmo,” je po zmagi sprva dejal Krznar.

“Po visoki prednosti smo se nekoliko ustavili. Nismo sicer hoteli, da tekma postane popolnoma ”mrtva”, a nedvomno smo Muro hoteli povleči malce višje. Nekajkrat nam je to uspelo, nekajkrat ne, a moramo biti zadovoljni z izidom,” je nato še dodal.

Na današnjem srečanju se je strateg Celjanov atipično zanj že nekoliko prej usedel na klop in vodenje ob igrišču prepustil svojemu pomočniku. “To je bila priložnost zanj. Mika je pri nas novinec, pred nedavnim je pridobil Uefino licenco ”pro trenerja”. Tako da zanj je bila danes to nekakšna manjša nagrada.”

“Zadovoljen sem s prednostjo 12 točk na vrhu, a osredotočenost ostaja na nas. Pomembno je, da so naše predstave dobre in da prihajamo do zmag. Sedaj nas čaka izjemno težka tekma z Bravom, ki je izjemno kompakten in organiziran nasprotnik,” pa je v zaključku še povedal hrvaški strateg.

VIDEO: Izjava Krznarja po zmagi nad Muro

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Borussia še naprej le točko pred Leipzigom, Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več