single
[3194]
217265

Karničnik po zmagi nad Muro: Če bomo tudi v nadaljevanju igrali kot danes, nam naslov ne uide (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
11. 2. 2024, 17.37

Celjani so danes na domači zelenici v derbiju 20. kroga Prve lige Telemach suvereno odpravili Muro (4:1). Eden najboljših posameznikov grofov na tekmi Žan Karničnik je po srečanju dejal, da so s soigralci prikazali dobro predstavo in da je sedaj potrebno le, da v tovrstnem slogu igrati tudi nadaljujejo sezono.

“Lahko rečem, da smo danes odigrali zares odlično tekmo. Morda prvih dvajset minut ni bilo najboljših. Žal so se tudi pred tekmo pojavljali določeni problemi, žena enega od soigralcev je imela namreč težave pri porodu. Ko smo to zvedeli pred tekmo je energija nekoliko padla, a po zadnjih informacijah je sedaj vse v redu. Ko nam je uspelo vzpostaviti našo igro, smo postali dominantni in dosegli štiri gole. To zmago danes tako posvečam tudi njemu,” je po tekmi sprva dejal Karničnik.

“Igramo sicer tekmo po tekmo, določenih stvari ne smemo prehitevati. Vendar pa tako kot smo izgledali danes, moramo izgledati tudi v nadaljevanju in mislim, da se bomo ob koncu sezone veselili,” je še dodal.

“Prednost 12 točk je sicer lepa, a hitro se lahko zgodi, da padeš v neko črno serijo oziroma, da stvari ne stečejo, kot si želiš. Potrebno je le nadaljevati v trenutnem ritmu. Mislim, da imamo zelo kakovostno ekipo in da lahko tudi igralci, ki v igro vstopijo iz klopi, dvignejo nivo igre, kar je najbolj pomembno,” je zaključil slovenski reprezentant.

VIDEO: Izjava Karničnika po zmagi nad Muro

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

“Želimo ustvariti popolno sliko in tekmovati proti vsem” (VIDEO)...Več

2

Evropske kvalifikacije: Maribor izgubil prvo tekmo proti bolgarskemu pokalnemu prvaku (VIDEO)...Več

3

Bravo poražen na svoji krstni evropski preizkušnji (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Dončić: “Vsakič mi je v čast igrati za Slovenijo” (VIDEO)...Več

2

Vilfan po visokem porazu Slovenije proti Grčiji: Pričakujem, da bo selektor nepreklicno odstopil (VIDEO)...Več

3

Benjamin Šeško “odprl” srce in nagovoril navijače (FOTO)...Več