single
[2759]
202956
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Kosič in Razdrh enotna: Slovenija suverena, prvo mesto veseli! (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
11. 9. 2023, 09.42

Slovenija je včeraj v 6. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo s 4:0 suvereno odpravila San Marino in se ob koncu septembrska kvalifikacijskega cikla prebila na prvo mesto v skupini H. Po tekmi sta oceno dogajanja na igrišču podala tudi naša gosta v studiu Dušan Kosič in Andrej Razdrh.

“Vse je bilo tako, kot smo si zaželeli. Fantje so svoje delo opravili zares korektno in na koncu dosegli tudi želeni cilj, in sicer preboj na prvo mesto v skupini,” je sprva po tekmi slovenske nogometaše pohvalil Kosič.

Slovenija je že po prvem polčasu vodila z dvema zadetkoma prednosti in narekovala ritem. V drugem polčasu je tempo igre sicer nekoliko upadel, a so varovanci Matjaža Keka kljub temu še dvakrat uspelo zatresti mrežo nasprotnika.

“Že ob polčasu smo napovedali, da bosta najbrž volja in borbenost pri nasprotniku nekoliko upadla. Sicer je San Marino izkazal željo po zadetku, vendar nikoli ni prišel niti blizu. Mislim, da je Slovenija tekmo odigrala zares profesionalno. Vseskozi je bila dominantna in nasprotnikova vrata ogrožala z vseh strani. Lahko bi dlakocepili in se spraševali, kaj bi bilo, če bi bilo še več zadetkov, ampak pustimo to. Slovenija je bila suverena in se nahaja na prvem mestu, kar zelo veseli,” pa je po srečanju svoje videnje dogajanja podal Razdrh.

VIDEO: Ocena Kosiča in Razdrha po tekmi s San Marinom

Video is not available for your country.

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

(VIDEO) Boromisa po porazu z Bravom: Oprosti vsem navijačem za sezono brez trofeje...Več

2

Arnol po zmagi proti Olimpiji: Današnja tekma je bil zrelostni izpit, ki smo ga uspešno opravili (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Šeško sezono končal z izjemno strelsko formo in fantastičnim evrogolom...Več

Najbolj brano ta mesec

1

“Včasih je težko ves čas oživljati ogenj” (VIDEO)...Več

2

Kultni klub se vrača med elito: Tja ga je popeljal “ameriški Julian Nagelsmann” (VIDEO)...Več

3

Ko v deželi denarja zmanjka cekinov...Več