single
[3]
216905

VIDEO: Horvat in Murić o začetku kvalifikacij: “Slovenija nima enake ekipe kot leta 2017, a je dovolj dobra za uvrstitev na Eurobasket”

Avtor: Klemen Verlič
8. 2. 2024, 13.41

Slovenska košarkarska reprezentanca je pred prvo akcijo v letu 2024. Konec februarja bo odigrala uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Tekmi pa boste lahko spremljali na Šport TV!

Tako kot minulo svetovno prvenstvo, na katerem je Slovenija s sedmim mestom izenačila svojo najboljšo uvrstitev, boste tudi kvalifikacije slovenskih košarkarjev za uvrstitev na evropsko prvenstvo lahko spremljali na programih Šport TV. Že v uvodnem ciklu varovance Aleksandra Sekulića čakata dve tekmi na domačih tleh. V koprski Bonifiki se bo Slovenija 22. in 25. februarja pomerila z Ukrajino in Izraelom.

Pričakovanja so visoka. To potrjujeta tudi nekdanji reprezentant Roman Horvat in član Šenčurja Dino Murić, ki sta v sredo gostovala v našem studiu. Oba pa zaupala, da s strani naših košarkarjev pričakujeta zmago, čeprav njihova naloga zaradi odsotnosti nekaterih pomembnih članov moštva, ne bo enostavna.

VIDEO: Roman Horvat in Dino Murić o začetku kvalifikacij za evropsko prvenstvo

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Borussia še naprej le točko pred Leipzigom, Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več