šport TV 1 logo
14:45
Lecce - Parma Serie A
šport TV 2 logo
14:45
Sassuolo - Udinese Serie A
šport TV 3 logo
15:55
PSG - Angers Ligue 1

Celjskim rokometašem se je pridružil mladi Tim Cokan

Avtor: Klemen Verlič
10. 7. 2020, 19.36

RK Celje Pivovarna Laško se je dogovoril za sodelovanje s Timom Cokanom, produktom celjske rokometne šole. Tim je z matičnim klubom sklenil pogodbo do leta 2024.

RK Celje Pivovarna Laško nadaljuje gradnjo igralskega mozaika za daljše obdobje, katerega okostje predstavljajo in bodo tudi v prihodnje predstavljali mladi ter talentirani igralci. S tem namenom je klub sklenil dolgoročno sodelovanje z 19-letnim Timom Cokanom, ki se je širši slovenski in evropski rokometni javnosti na najboljši možen način predstavil na tekmi v Flensburgu, kjer je dosegel 6 zadetkov ob 100% strelu.

Tim se je v lanski, skrajšani sezoni, pridružil članski ekipi ob poškodbi Gala Marguča in odlično izkoristil priložnost. Blestel je predvsem z neverjetno natančnostjo, saj je dosegel 21 zadetkov ob le 25 strelih (84% uspešnost). Pred tem je bil del mladinske ekipe, za katero je na 14 tekmah dosegel 106 zadetov (7,6 zadetka na tekmo). V novi sezoni bo tako dodatno zaostril konkurenco na položaju desnega krila, kjer mu bosta družbo delala Gal Marguč in Domen Novak.

»Zelo vesel in ponosen sem na priložnost, ki mi je bila zaupana s strani kluba in strokovnega vodstva. Podpis pogodbe do leta 2024 je zame potrditev dobrega dela v preteklih letih in motivacija za prihodnost. Trudil sem bom na vsakem koraku, na in izven rokometnih igrišč, da upravičim ponujeno zaupanje ter da bom zgled vsem mladim, ki prihajajo za menoj. Čaka me še veliko trdega dela in dokazovanja, da pridem na najvišjo možno raven. Z nestrpnosto pričakujem začetek treningov in novo sezono, ki bo zagotovo zelo zanimiva,” je ob podpisu pogodbe dejal Cokan.

Foto: Sportida.com
Vir: RK Celje Pivovarna Laško

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Zlatan najprej “zamočil”, nato razparal mrežo Cagliarija...Več

2

VIDEO: Pot Iličića od neprepričljivega Palerma do dominantne Atalante...Več

3

VIDEO: PSG po enajstmetrovkah do domače trojne krone...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Posterji Iličića preplavili Bergamo...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več