šport TV 1 logo
19:00
Vrhunci 4. kola Serie A
šport TV 2 logo
19:00
VN Limburga, 1. dirka MXGP
šport TV 3 logo
19:00
4. oddaja Serie A magazin

Celjskim rokometašem se je pridružil mladi Tim Cokan

Avtor: Klemen Verlič
10. 7. 2020, 19.36

RK Celje Pivovarna Laško se je dogovoril za sodelovanje s Timom Cokanom, produktom celjske rokometne šole. Tim je z matičnim klubom sklenil pogodbo do leta 2024.

RK Celje Pivovarna Laško nadaljuje gradnjo igralskega mozaika za daljše obdobje, katerega okostje predstavljajo in bodo tudi v prihodnje predstavljali mladi ter talentirani igralci. S tem namenom je klub sklenil dolgoročno sodelovanje z 19-letnim Timom Cokanom, ki se je širši slovenski in evropski rokometni javnosti na najboljši možen način predstavil na tekmi v Flensburgu, kjer je dosegel 6 zadetkov ob 100% strelu.

Tim se je v lanski, skrajšani sezoni, pridružil članski ekipi ob poškodbi Gala Marguča in odlično izkoristil priložnost. Blestel je predvsem z neverjetno natančnostjo, saj je dosegel 21 zadetkov ob le 25 strelih (84% uspešnost). Pred tem je bil del mladinske ekipe, za katero je na 14 tekmah dosegel 106 zadetov (7,6 zadetka na tekmo). V novi sezoni bo tako dodatno zaostril konkurenco na položaju desnega krila, kjer mu bosta družbo delala Gal Marguč in Domen Novak.

»Zelo vesel in ponosen sem na priložnost, ki mi je bila zaupana s strani kluba in strokovnega vodstva. Podpis pogodbe do leta 2024 je zame potrditev dobrega dela v preteklih letih in motivacija za prihodnost. Trudil sem bom na vsakem koraku, na in izven rokometnih igrišč, da upravičim ponujeno zaupanje ter da bom zgled vsem mladim, ki prihajajo za menoj. Čaka me še veliko trdega dela in dokazovanja, da pridem na najvišjo možno raven. Z nestrpnosto pričakujem začetek treningov in novo sezono, ki bo zagotovo zelo zanimiva,” je ob podpisu pogodbe dejal Cokan.

Foto: Sportida.com
Vir: RK Celje Pivovarna Laško

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Goriški Iračan se je pošalil z Dinamove obrambe...Več

2

VIDEO: Pele do evrogola v stilu svojega brazilskega soimenjaka...Več

3

VIDEO: V Sevnici z brazilsko dvojno peto “zmešali obrambo”...Več

Najbolj brano ta mesec

1

»Ko medil se je Lille …«...Več

2

VIDEO: Gajser izpeljal Supermana brez posledic...Več

3

Iz Španije: Juve je želel Messija, a je Ronaldo rekel NE!...Več