single
[4]
227167

Blaž Gregorc nova odmevna okrepitev ambiciozne Olimpije

Avtor: Klemen Verlič
30. 5. 2024, 12.31

Hokejski klub Olimpija Ljubljana je sporočil, da se ekipi pridružuje izkušeni branilec Blaž Gregorc. V več kot 15 letih je na mednarodnem prizorišču igral za več vidnih evropskih klubov. Dolgoletni član slovenske državne reprezentance bo poleg svojega znanja na ledu tudi odličen mentor mlajšim igralcem, so prepričani v vodstvu Olimpije.

“Zelo sem vesel, da smo z Olimpijo dosegli dogovor in da se po 17 letih igranja v tujini vračam v Slovenijo. Prepričalo me je, kako se gradi ekipa in zdravo okolje celotne organizacije. Pridružilo se je veliko dobrih igralcev in verjamem, da bomo konkurenčni za doseganje dobrih rezultatov,” je dejal Gregorc.

“Z Blažem smo pridobili izkušnje, zanesljivost in odličen karakter. Vse te njegove lastnosti bodo našo igro dvignile na višjo raven. V zelo mladi obrambni vrsti bo skupaj z Žigo Pavlinom predstavljal vodstveno figuro, mlajšim soigralcem dajal zanesljivost in mirnost, ter jih nenazadnje usmerjal v njihovem razvoju. Imel bo zelo pomembno vlogo na in ob ledu. Kakovostno in karakterno odlično sodi v našo ekipo,” pa je povedal direktor ljubljanske zasedbe Anže Ulčar.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

“Želimo ustvariti popolno sliko in tekmovati proti vsem” (VIDEO)...Več

2

Evropske kvalifikacije: Maribor izgubil prvo tekmo proti bolgarskemu pokalnemu prvaku (VIDEO)...Več

3

Bravo poražen na svoji krstni evropski preizkušnji (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Dončić: “Vsakič mi je v čast igrati za Slovenijo” (VIDEO)...Več

2

Vilfan po visokem porazu Slovenije proti Grčiji: Pričakujem, da bo selektor nepreklicno odstopil (VIDEO)...Več

3

Benjamin Šeško “odprl” srce in nagovoril navijače (FOTO)...Več