page name right

Roma • VIDEO: Tottijevih spektakularnih 24 let
  francesco totti

  Pred nekaj dnevi je minilo 24 let od prelomnega trenutka za vse navijače nogometnega kluba Roma. Sinovi volkulje so 28.3.1993 igrali proti Bresciji. V dresu Rimljanov pa je prvi nastop v članski konkurenci dočakal Francesco Totti. Vse ostalo je zgodovina, kot radi rečejo onkraj luže.

  31. marec 2017 > 18:51

 • Sprla sta se, nato pa šla na večerjo
  Francesco Totti, Luciano Spalletti

  Italijanski mediji poročajo, da je znova počilo na relaciji Luciano Spalletti – Francesco Totti. Do spora je bojda prišlo v garderobi po zadnji tekmi v Bergamu, kjer je Roma zgolj remizirala, bila pa je zelo blizu porazu. Giallorosse je pet minut pred koncem rešil zimzeleni kapetan Francesco Totti.

  19. april 2016 > 09:03

 • VIDEO: Alessandro Florenzi zabija kot napadalec
  alessandro florenzi

  Kapetan Rome je tudi včeraj proti Udineseju dosegel gol. Roma se je na koncu v Vidmu veselila zmage z 2:1, Florenzi pa je dosegel svoj 6. gol v letošnji sezoni Serie A.

  14. marec 2016 > 11:01

 • Legendarni Totti zaradi izjave ob mesto v ekipi
  francesco totti

  Trener italijanskega nogometnega prvoligaša Rome Luciano Spalletti je slabo prenesel intervju ikone kluba, ki ga vodi, Francesca Tottija, ki je po tekmi osmine finala lige prvakov proti Realu Madridu za televizijo Rai izrazil slabo voljo nad statusom v ekipi.

  21. februar 2016 > 15:50

 • Pato v Chelsea, El Shaarawy v Romo
  Stephan El Shaarawy

  Brazilec Pato in občasni italijanski reprezentant Stephan El Shaarawy, nekdanja nogometna čudežna dečka, zvezdi Milana, ki pa pri italijanskem velikanu nista sijali, kot bi si ta želel, sta si poiskala nova kluba. Napadalca bosta v novih ekipah do konca sezone igrala kot posojena igralca, Brazilec pri londonskem Chelseaju, El Shaarawy pa pri Romi.

  27. januar 2016 > 12:42

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin