page name right

 • Juventus in Monaco zadržala prednost
  Juventus Barcelona

  V nogometni ligi prvakov so znani vsi polfinalisti. Madridskima kluboma Realu in Atleticu sta se danes pridružila torinski Juventus in Monaco, ki pri branjenju prednosti s prvih tekem v rezultatskem smislu nista imela večjih težav.

  19. april 2017 > 23:07

 • LIGA NKBM: Rogaška poglobila krizo Uniona Olimpije
  Krka

  Košarkarji Rogaške so v 7. krogu lige Nova KBM za prvaka premagali Union Olimpijo s 77:75 (17:16, 38:41, 57:61). Zmagi sta v Ligi za prvaka dosegli še Krka in Zlatorog, ki sta bila boljša od Hopsov oziroma Heliosa.

  19. april 2017 > 23:01

 • V Madridu tudi tretji polčas
  Cristiano Ronaldo

  Tekma Real - Bayern v četrtfinalu nogometne lige prvakov, ki sta jo ekipi odigrali v torek zvečer v Madridu in jo je po podaljšku dobila domača ekipa, še vedno dviguje veliko prahu. Ne le zaradi sojenja Madžara Viktorja Kassaija, za katerega se Nemci prepričani, da je bilo zelo sporno, temveč tudi zaradi policijskih posredovanj.

  19. april 2017 > 15:00

 • Atletico in Real v polfinalu LP
  Jan Oblak

  Znana sta prva polfinalista nogometne lige prvakov. Po povratnih tekmah v Leicestru in Madridu sta se med najboljše štiri evropske ekipe uvrstila Atletico in Real, ki sta izločila Leicester in Bayern.

  18. april 2017 > 23:20

 • LP: Vardar z Bukarešto, Budućnost z Györom
  Žreb Lige prvaknij

  Slovenski rokometni reprezentantki Tamara Mavsar in Barbara Lazović bosta z Vardarjem v polfinalu zaključnega turnirja lige prvakinj, ki bo 6. in 7. maja v Budimpešti, igrali proti ekipi CSM Bukarešta, ki brani lanskoletni naslov. Tretja slovenska predstavnica na zaključnem turnirju Neli Irman se bo z Budućnostjo pomerila z Györom.

  18. april 2017 > 17:29

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin