pismo ikona
šport TV 1 logo
00:30
Uroš Zorman V družbi prvakov
šport TV 2 logo
šport TV 3 logo

Zvestobo velenjskemu klubu podaljšal še vratar Panjtar

Avtor: Blaž Magdič
6. 4. 2020, 19.48

Vodstvo velenjskega rokometnega kluba v svojih vrstah uspešno zadržuje ključne člene svoje ekipe. Tako so se dogovorili za podaljšanje pogodbe tudi z vratarjem Aljažem Panjtarjem (185 cm, letnik 1991), ki bo razveseljeval navijače črno-rumenega moštva vsaj do konca sezone 2021/22, so danes sporočili iz kluba.

Osemindvajsetletni Škofjeločan se je velenjski ekipi pridružil pred letošnjo sezono. Čeprav je imel pogodbo še za naslednjo, so se v klubu dogovorili za podaljšanje. Pred tem je Panjtar dve sezoni branil barve celjskega kluba, pred tem pa tri sezone je igral za domačo RD Urbanscape Loko.

Pred Panjtarjem so pogodbo z velenjskim Gorenjem že podaljšali kapetan David Miklavič, Matic Verdinek, Aleks Kavčič ter mladi Jernej Drobež. Vodstvo kluba nadaljuje pogovore tudi z drugimi igralci.

“Vesel sem, da sem s klubom sklenil novo sodelovanje. Tu se počutim odlično in mislim, da imam vse pogoje za napredek. S soigralci smo se dobro ujeli in prikazali tudi nekaj lepih predstav. Letošnja sezona je za nami, na to nimamo vpliva. Škoda za končni rezultat, ki po mojem mnenju ni realen. Pomembno je, da se iz tega kaj naučimo in se vrnemo na igrišča še močnejši in boljši. Cilji morajo ostati visoki in sam si želim, da bi v naslednji sezoni resno konkurirali za naslov prvaka,” je ob podaljšanju pogodbe povedal vratar.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več