pismo ikona
šport TV 1 logo
08:45
Lazio - Chievo Serie A
šport TV 2 logo
09:45
Napoli - Atalanta Serie A
šport TV 3 logo
09:15
Finale: Triglav - Cinkarna Celje, druga tekma Slovenska liga, članice

Zmaji dobili dve okrepitvi iz Medveščaka

Avtor: Marko Premrl
6. 2. 2019, 16.40

Hokejisti SŽ Olimpije so se v reprezentančnem premoru okrepili še z dvema zdaj že nekdanjima članoma zagrebškega Medveščaka. V prihodnje bosta v dresu SŽ Olimpije igrala branilec Mark Čepon in napadalec Nik Simšič. Iz ljubljanskega kluba so sporočili, da bosta prve treninge opravila v nedeljo po končani reprezentančni akciji na Bledu.

Čepon je v Ljubljani nazadnje igral v sezoni 2016/17, zadnji dve je preživel v Zagrebu, kjer pa nekoč uspešna zgodba Medveščaka finančno propada. Vrnitev v Ljubljano tako ni posebno presenečenje.

“Vesel sem, da se vračam v Tivoli, kjer se je moja športna pot začela in s ponosom bom spet oblekel zeleni dres. Ekipa je mlada, igrajo dober hokej in prepričan sem, da se bomo s fanti hitro ujeli,” je ob sklenitvi sodelovanja s SŽ Olimpijo dejal 21-letni igralec.

Tudi Simšič je zadovoljen s selitvijo v Ljubljano: “Zadovoljen sem, da sem dobil priložnost za vrnitev v Ljubljano. Rad bi pomagal Olimpiji na njeni zmagoviti poti, ekipo seveda spremljam skozi celotno sezono. Z večino fantov se že poznamo in verjamem, da bomo dobra ekipa.”

To je že tretja okrepitev ljubljanske ekipe v zadnjih dneh, konec januarja so se v Tivoliju dogovorili za sodelovanje z izkušenim reprezentantom, branilcem Luko Vidmarjem.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Priporočamo še

1

Moderni Ajax veliko dolguje Johanu Cruyffu...Več

2

Nejc Mravlja: Bo 100 milijonov dovolj za nakup Hazarda?...Več

3

Nedelja za zgodovino: Gajser na robu solz z navijači pel himno (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Ivo Jan: Jan Muršak se je odločil, da ne bo zraven (video)...Več

2

VIDEO: Kraljevski dve minuti in dve epski mojstrovini Iličića...Več

3

VIDEO: Tim Gajser razveselil slovenski ovinek in švignil mimo Cairolija...Več