šport TV 1 logo
18:20 V ŽIVO
Polfinale: Polzela - Helios Pokal Spar
šport TV 2 logo
18:55 V ŽIVO
Polfinale: Barcelona - Tenerife Španski kraljevi pokal
šport TV 3 logo
19:25 V ŽIVO
Nexe - Hannover-Burgdorf EHF pokal

Zmaji dobili dve okrepitvi iz Medveščaka

Avtor: Marko Premrl

Hokejisti SŽ Olimpije so se v reprezentančnem premoru okrepili še z dvema zdaj že nekdanjima članoma zagrebškega Medveščaka. V prihodnje bosta v dresu SŽ Olimpije igrala branilec Mark Čepon in napadalec Nik Simšič. Iz ljubljanskega kluba so sporočili, da bosta prve treninge opravila v nedeljo po končani reprezentančni akciji na Bledu.

Čepon je v Ljubljani nazadnje igral v sezoni 2016/17, zadnji dve je preživel v Zagrebu, kjer pa nekoč uspešna zgodba Medveščaka finančno propada. Vrnitev v Ljubljano tako ni posebno presenečenje.

“Vesel sem, da se vračam v Tivoli, kjer se je moja športna pot začela in s ponosom bom spet oblekel zeleni dres. Ekipa je mlada, igrajo dober hokej in prepričan sem, da se bomo s fanti hitro ujeli,” je ob sklenitvi sodelovanja s SŽ Olimpijo dejal 21-letni igralec.

Tudi Simšič je zadovoljen s selitvijo v Ljubljano: “Zadovoljen sem, da sem dobil priložnost za vrnitev v Ljubljano. Rad bi pomagal Olimpiji na njeni zmagoviti poti, ekipo seveda spremljam skozi celotno sezono. Z večino fantov se že poznamo in verjamem, da bomo dobra ekipa.”

To je že tretja okrepitev ljubljanske ekipe v zadnjih dneh, konec januarja so se v Tivoliju dogovorili za sodelovanje z izkušenim reprezentantom, branilcem Luko Vidmarjem.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Priporočamo še

1

BLOG: Poker, ki te lahko drago stane...Več

2

BLOG: Evropski pokali kmalu brez pravila zadetka v gosteh?...Več

3

Kako je Vinícius Júnior zavzel svoje mesto na belem dvoru?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Kopitar o Dončiću: Ne obnaša se kot devetnajstletnik...Več

2

POTEZA LETA: Vratarka ubranila, čeprav žoge sploh ni videla (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Huda poškodba Birse, ki si je zlomil kar dve kosti...Več