KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2,3194]
193066

Žlogar in Mavrič: “Olimpija je želela zmago, a je bila prazna!” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
21. 5. 2023, 10.36

Celjani so v zadnjem krogu Prve lige Telemach v Stožicah premagali nove prvake Olimpijo. Grofi so slavili z 2:0. Oba zadetka je dosegel nekdanji član zmajev Aljoša Matko. Štajerci z zmago potrdili končno drugo mesto.

Po srečanju smo se o celjski zmagi pogovarjali tudi z gostoma Matejem Rožičem Mavričem in Tončijem Žlogarjem. Mavrič se je strinjal z oceno, da je Celje pokazalo več želje: “Celjani so bili bolj živahni in so si želeli tri točke. Pri Olimpiji se je poznalo, da je naslov že njihov. Niso bili tisti pravi igrivi. Manjkala je dinamika, s katero so igrali med celo sezono.”

Žlogar je o padcu forme pri zmajih povedal: “Prazen si. Cilji so izpolnjeni. Seveda te drži želja po zmagi, a nisi dovolj močen. Veš, da te čaka še zadnja tekma, podelitev pokala, zabava v mestu in dopust. Glava je drugje in Celje je to izkoristilo.”

V nadaljevanju smo z obema gostoma analizirali drugi zadetek Matka na srečanju, zgrešene priložnosti Olimpije in pogledali stanje na lestvici Prve lige Telemach.

VIDEO: Mavrič in Žlogar o zmagi Celja

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več