šport TV 1 logo
16:30
34. oddaja Serie A magazin
šport TV 2 logo
16:00
PSG - Bordeaux Ligue 1
šport TV 3 logo
15:45
Montreal - Columbus NHL

Zarabec prvak v Nemčiji, Zagreb brez naslova

Avtor: Marko Premrl
22. 4. 2020, 07.54

Predčasno sta se zaradi epidemije koronavirusa končali rokometni prvenstvi Nemčije in Hrvaške, poroča spletno Delo. V Nemčiji se je naslova v bundesligi veselil Miha Zarabec s THW Kielom, na Hrvaškem pa prvaka tokrat niso razglasili.

Zarabec je s Kielom ob odigrani tekmi manj zbral dve točki več od Flensburga in po petih letih spet postal najboljša ekipa v državi.

Kot še poroča Delo, naj bi Zarabec s Kielom nastopil tudi na sklepnem turnirju lige prvakov konec decembra v Kölnu, saj naj bi tam po zadnjih informacijah igrale najbolj uspešne ekipe rednega dela lige prvakov Kiel, Barcelona, francoski PSG in Veszprem; čeprav še ni povsem jasno, ali bodo izvedli tudi tekme osmine finala, kjer bi se Celjani morali pomeriti s Kielcami.

Na Hrvaškem pa je serijski prvak Zagreb prvič ostal brez naslova. Vodstvo zveze se je odločilo za izničenje sezone. V Zagrebu je trener bivši slovenski selektor Veselin Vujović, barve kluba zastopajo slovenski rokometaši Aleks Vlah, Darko Stojnić in Gašper Hrastnik, Aleksander Špende pa se je že preselil v Švico.

 

Foto: Sportida.com
VIR: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več