KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[2]
183597

Zaniolo Rim zamenjal za Istanbul

Avtor: Urban Kolman
8. 2. 2023, 21.27

Turški nogometni prvoligaš Galatasaray je uradno potrdil prihod italijanskega reprezentanta Nicoloja Zaniola. Ta je prestopil iz Rome, ki bo zanj dobila 16,5 milijona evrov ter lahko še 13 milijonov z dodatki.

Triindvajsetletni Zaniolo se je po vse večjem nezadovoljstvu v Rimu pozimi želel preseliti k Milanu, a se kluboma ni uspelo dogovoriti. Tako je napadalno usmerjeni nogometaš pristal v Istanbulu, kjer je podpisal pogodbo za štiri leta in pol, letno pa bo prejemal po 3,5 milijona neto na leto ter nekaj dodatkov.

V novi pogodbi ima odkupno klavzulo v višini 35 milijonov evrov, Romi pa bo pripadel še 15-odstotni delež od naslednje prodaje.

Zaniolo je k Romi prišel poleti 2018, zbral je 128 tekem v dresu kluba iz italijanskega glavnega mesta, pri tem pa je dosegel 24 zadetkov.

Vir: STA
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več