single
[6]
171724

Za Slovenki v Parizu 13. mesto

Avtor: Kenny Jan
30. 9. 2022, 19.55

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na turnirju svetovne serije v Parizu in se prebili v glavni del turnirja med najboljših 16 dvojic. V boju za najvišja mesta sta v močni konkurenci osvojili 13. mesto, so sporočili z Odbojkarske zveze Slovenije.

Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta s 13. mestom v konkurenci najboljših svetovnih dvojic dosegli enega največjih uspehov slovenske odbojke na mivki. Dekleti sta po dobrih nastopih na evropskem prvenstvu v Nemčiji in po bronasti kolajni v prestižni seriji Queen of the Court na Nizozemskem zelo dobro igrali še v najmočnejšem tekmovanju v svetovni seriji Beach World Tour, Elite 16. Končno 13. mesto je doslej najboljši dosežek Tjaše Kotnik in Tajde Lovšin.

Slovenki sta kvalifikacije v Parizu opravili z zmagama na nizozemsko in ukrajinsko dvojico, v glavnem delu pa sta doživeli poraze z 0:2 proti nemški in latvijski navezi ter proti četrtima s svetovne lestvice, Brazilkama Dudi in Ani Patricia.

Vir: STA
Foto: sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Zadnja ekipa Alpske lige namučila Železarje, ki v Podmežakli ostajajo neporaženi (VIDEO)...Več

2

Epski govor selektorja Savdske Arabije, ki je navdihnil senzacijo proti Argentini: Boste Messija prosili za selfija, ali ga boste pokrivali!? (VIDEO)...Več

3

Svetina: Poskušali bomo zmagati na vseh tekmah do konca sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nova polomija sodnika in VAR-a: Portugalska enajstmetrovka v nasprotju s pravili? (FOTO)...Več

2

Ronaldo še zadnjič udaril po Unitedu: Izdal novo uro s podobo gola, ki ga je dosegel proti rdečim vragom (FOTO)...Več

3

Théo Hernández: v bratovem imenu...Več