KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[1176]
183194

Za lažje odštevanje do VN Argentine: MXGP se je spomnil na velik dosežek Gajserja (VIDEO)

Avtor: Kenny Jan
4. 2. 2023, 08.11

Slovenski velemojster na motokrosu Tim Gajser je v lanski sezoni petič postal svetovni prvak, četrtič v elitni kategoriji MXGP. Laskavi naziv bo poskušal ubraniti tudi v prihajajočem tekmovalnem obdobju, ki si ga boste lahko ogledali izključno na programih Šport TV. Začenjamo 12. marca z Veliko nagrado Patagonije v Argentini.

Tim Gajser, HRC Honda

Ker ljubiteljice in ljubitelji motokrosa že nestrpno čakamo na omenjeno dirko, so nam pri vodstvu tekmovanja čakanje poskušali olajšati. Spomnili so se namreč na neverjeten dosežek Gajserja, ko si je takoj po nazivu najboljšega v MX2 (2015), že v naslednji sezoni pokoril celotno konkurenco še v najmočnejši kategoriji MXGP (2016).

VIDEO: Vrhunci in najlepši trenutki Tima Gajserja v sezoni 2016

Petindvajsetletnik je dobršni del priprav na letošnjo sezono opravil na Sardiniji. Po Patagoniji sledi dirka ravno na tem italijanskem otoku. Je pa motokros karavana dobila novo lokacijo, saj se bo prvič podala v Vietnam.

MX2 in MGP na programih ŠTV od marca dalje!

Video: Facebook/MGP
Foto: HRC Honda

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več