šport TV 1 logo
22:05 V ŽIVO
Tampa Bay - Washington NHL
šport TV 2 logo
22:15
Vrhunci 38. kola Serie A
šport TV 3 logo
23:00
Finale: PSG - Lyon Francoski ligaški pokal

Za Cedevito Olimpijo podpisal tudi talentirani Rus Sitnikov

Avtor: Klemen Verlič
1. 8. 2020, 20.17

Mladi ruski košarkar Jegor Sitnikov je sicer že nekaj časa član mlajših selekcij Cedevite Olimpije, z dobrimi igrami pa si je 193 centimetrov visoki branilec prislužil tudi svojo prvo profesionalno pogodbo. Osemnajstletnik iz Rostova je klubu obljubil štiriletno zvestobo.

“Navdušen sem ob pridružitvi članskemu moštvu Cedevite Olimpije. V Ljubljani sem že tri leta, ves ta čas pa sem nosil dres ekip mlajših starostnih kategorij. Čas je za nov začetek v moji karieri, na zelo visoki ravni, na kateri do sedaj še nisem nastopal. Komaj čakam, da začnemo s trenažnim procesom in da zrastem kot igralec in oseba. Vedno bom dal vse od sebe, edina stvar, ki mi preostane v prihodnjih sezonah pa je, da pridno delam,” je ob podpisu pogodbe dejal Rus.

“Izredno zadovoljni smo, da smo našli skupni jezik z Jegorjem, ki velja za enega izmed najbolj nadarjenih evropskih košarkarjev v svoji generaciji. Sitnikov je ta trenutek še nebrušen diamant z veliko potenciala, prostora za napredek v njegovi igri je še veliko. Z veseljem bomo njegov razvoj spremljali v prihodnjih sezonah in ga hkrati skušali po naših najboljših močeh usmerjati tako, da se bo razvil v kvalitetnega igralca,” pa je z dogovorom zadovoljen športni direktor kluba Sani Bečirović.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Zlatan najprej “zamočil”, nato razparal mrežo Cagliarija...Več

2

VIDEO: Pot Iličića od neprepričljivega Palerma do dominantne Atalante...Več

3

VIDEO: PSG po enajstmetrovkah do domače trojne krone...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Rebić se je veselil, še preden je Ibra zabil...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več