single
[3]
165399

Za Cedevito bo v novi sezoni igral tudi srbski reprezentant

Avtor: Urban Kolman
26. 7. 2022, 13.30

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je sporočil, da je pred začetkom tekmovalne sezone 2022/23 podpisal pogodbo s srbskim reprezentantom Markom Jeremićem, ki je v zadnjih dveh sezonah nosil dres črnogorskega Mornarja.

Za Mornar je Jeremić v sezoni 2021/22 igral na šestih tekmah Fibinega evropskega pokala in v povprečju dosegal 12,5 točke in dva skoka na obračun. V regionalni ligi Aba je zaigral na 26 tekmah in dosegal 10,1 točke, 1,8 skoka in 1,2 asistence na tekmo.

Pred igranjem za zasedbo iz Bara je 192 cm visoki in zdaj 30-letni branilec nosil dres ekipe FMP iz Železnika. Z ljubljansko ekipo je Jeremić sklenil pogodbo za sezono 2022/23, z možnostjo podaljšanja še za eno.

“Marko Jeremić velja za pravega ostrostrelca, ki na parketu vedno da vse od sebe. Obenem ima izkušnje z igranjem v regionalni ligi, v minuli sezoni se je z Mornarjem predstavil tudi v Fibinem evropskem pokalu, tako da je lahko izkusil igranje v evropskem tekmovanju na klubski ravni. Zadovoljni smo, da se nam je Marko pridružil, saj smo lahko dodali še en kamenček v mozaik naše ekipe za prihodnjo sezono,” je za spletno stran kluba dejal športni direktor Sani Bečirović.

Vir: STA
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več