pismo ikona
šport TV 1 logo
03:00
Reims - PSG Ligue 1
šport TV 2 logo
03:00
Hajduk - Varaždin Hrvaška liga
šport TV 3 logo
03:00
Osijek - Gorica Hrvaška liga

Vučićević ostaja pri ACH Volleyju

Avtor: Klemen Verlič
8. 6. 2020, 15.26

Potem ko so se pri slovenskem odbojkarskem prvaku ACH Volleyju aprila že poslovili od srbskega korektorja Božidarja Vučićevića, so v klubu danes sporočili, da bo 21-letnik tudi prihodnjo sezono zastopal barve slovenskih prvakov. Skupaj z Mitarjem Djurićem bo v Tivoliju tvoril enega izmed najbolj udarnih napadalnih dvojcev v zgodovini kluba.

Vučićević, ki v Ljubljani ni preživel niti ene polne sezone, se je aprila poslovil od ljubljanskega kluba, ki je sporočil, da bo Srb kariero nadaljeval pri ruskem Gazprom-Ugra Sorgutu.

Na klubski spletni strani pa so danes zapisali, da so se stvari v slabih dveh mescih tudi zaradi koronavirusne pandemije obrnile in na koncu odvile tako, da bo srbski odbojkar ostal v Ljubljani.

“Zaradi trenutnega položaja v Rusiji, predvsem zaradi novega koronavirusa, se na koncu z ruskim klubom nismo dogovorili za sodelovanje. Odločil sem se, da se vrnem v klub, v katerem se počutim prijetno in varno. Pričakujem, da bomo v naslednji sezoni še močnejši in dosegli še boljše rezultate kot smo jih letos, sploh v ligi prvakov,” je ob vrnitvi dejal srbski reprezentant.

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kaja Eržen: V Rimu uživa, z Džekom kar “po naše”...Več

2

Pancar: Pokazal sem, da sem konkurenčen za TOP 10...Več

3

VIDEO: Ko ne veš, kaj bi … lobaš...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Herlings šokiral: Ničesar nisem čutil od pasu navzdol...Več

2

BLOG: Eksperiment? Da, a z enormnimi možnostmi za uspeh!...Več

3

Nove smernice za 11-metrovke: Igralci niso pingvini!...Več