single
[1176]
228125

VN Italije: Pancar navijače poziva, naj z molitvami preprečijo dež

Avtor: Lamin Diallo
11. 6. 2024, 08.46

Slovenski motokrosist Jan Pancar je nedeljsko preizkušnjo v Latviji končal na 14. mestu. Že v sobotnih kvalifikacijah je bilo videti, da mu mehka proga Zelta Zirgs ni ravno pri srcu. V skupnem seštevku je debitant v razredu MXGP zdrsnil za eno mesto, že v nedeljo pa se bo lahko znova dokazoval med karavano najboljših motokrosistov na svetu, ko bo na sporedu VN Italije.

Intenziven ritem svetovnega prvenstva v motokrosu se nadaljuje že v nedeljo, ko bo v Maggiori na sporedu VN Italije. Poleg Tima Gajserja, ki je v Latviji znova osvojil rdečo številko, se bo na progi v Piemontu znova dokazoval tudi Jan Pancar, ki je v letošnji sezoni že večkrat pokazal svoje znanje.

Na pretekli preizkušnji v Latviji se Pancar v kvalifikacijah ni najbolje izkazal, končal je na 21. mestu. V nedeljo je prvo vožnjo začel zadržano, vozil v ozadju, a je nato z borbeno predstavo v cilj pripreljal na 18. mestu. Še bolje se je izkazal v drugo, ko je z imenitnim finišom vožnjo končal na 14. mestu.

”V soboto sem močno trčil, zato nisem bil stoodstoten. V drugi vožnji sem se počutil precej bolje. Pošljite svoje molitve v komentarje, da v Maggiori ne bo dežja, ” se je na svoji Facebook strani pošalil Jan Pancar, ki ima v skupnem seštevku razreda MXGP na 15. mestu 94 točk.

VN Italije, v nedeljo od 13. ure na prvem!

Foto: TEM JP253

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več