single
[2759]
129018
sport_tv_logo_navigation_mini.png

VIDEO: Zadnja priložnost za Löwa

Avtor: Lara Torkar
15. 6. 2021, 15.43

Nemci na letošnjem Euru morda ne veljajo za glavne favorite, saj na turnir prihajajo po odmevnem visokem porazu proti Španiji (0:6) in hladnemu tušu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022 proti Severni Makedoniji (1:2), hkrati pa bodo v skupinskem delu igrali v močni skupini F. Vseeno je pred izbranci Joachima Löwa jasen cilj. Na najlepši možen način se želijo posloviti od svojega trenerja, ki po prvenstvu zapušča klop 'Elfa', in svoji državi priigrati že četrti evropski naslov.

Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw je trener z najdaljšim stažem med vsemi na letošnjem prvenstvu stare celine. V preteklih 15 letih je dosegel številne uspehe, nazadnje naslov svetovnih prvakov leta 2014, po letošnjem Euru pa ga bo na trenerskem mestu zamenjal njegov nekdanji pomočnik Hans-Dieter Flick.

Nemci bodo vse tri uvodne tekme letošnjega Eura odigrali na domači Allianz Areni v Münchnu. Sploh prvič v zgodovini evropskih prvenstev se bodo že v skupinskem delu srečali z izbrano vrsto Francije, nato pa jih čakata še tekmi proti Madžarom in aktualnim evropskim prvakom Portugalcem.

VIDEO: Predstavitev nemške reprezentance

Video is not available for your country.

Video: ŠPORT TV
Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Livaja uprizoril pravo mojstrovino – vratarja premagal iz mrtvega kota!...Več

2

VIDEO: Popravilo sklopke za ekspresno vrnitev Gajserja na progo...Več

3

Bratski dvoboj na derbiju drugega kola PLT (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Skoraj neverjetno: Luka Dončić na naslovnici igre NBA 2K22!...Več

2

VIDEO: VAR prihaja v Prvo ligo Telemach...Več

3

Pestro poletje na ŠPORT TV...Več