single
[38]
162233

VIDEO: Velika drama na footgolf turnirju na Ptuju, na koncu zmaga Slovencu

Avtor: Kenny Jan
19. 6. 2022, 20.22

Čez vikend smo na programih Šport TV spremljali zelo zanimiv, in kot se je na koncu izkazalo tudi zelo izenačen, turnir v footgolfu na Ptuju. Potem, ko se je redni del turnirja končal s tremi posamezniki na vrhu, je sledilo razigravanje, absolutni zmagovalec pa je naposled postal domačin Uroš Krajnc.

Slovenski organizatorji si niso mogli želeti boljše predstave. Ne samo zaradi slovenskega zmagovalca, ampak predvsem zaradi natančnosti, ki so jo vsi strelci pokazali v najbolj zahtevnih trenutkih, ko je koncentracija zelo pešala.

Krajnc, Madžar Bence Bacskal, sicer tudi lanskoletni zmagovalec turnirja na Ptuju, in Slovak Tomas Bartko so imeli po rednem delu turnirja izplen pri -20, kar pomeni, da so se morali še enkrat pomeriti med seboj, da bi določili zmagovalca.

Razigravanje je potekalo najprej na luknjah 5 in 18, a so se tekmovalci zaradi vnovične izenačenosti pomerili še na luknji 17.

VIDEO: Razigravanje na footgolf turnirju Ptuj Open, izjava predsednika slovenske footgolf zveze Damjana Turka in na koncu še izjava zmagovalca Uroša Krajnca

Video is not available for your country.

Video: ŠTV
Foto: ŠTV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Gajser “osmodil” Prada po zunanji in postal kralj Indonezije...Več

2

NAPOVED TEDNA: Danes odbojka, nato pa motokros in Prva liga Telemach!...Več

3

VIDEO: Drugič zapovrstjo in osmič v sezoni donela slovenska himna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Jan Pokeršnik: “Nova oblika odbojke na mivki je prinesla veliko razburljivosti”...Več

2

30 najvrednejših nogometašev Bundeslige...Več

3

Herlings: ‘’Zdajšnje kvalifikacije so dolgočasne!’’...Več