single
[38]
106200

VIDEO: Slovenci z odličji na pokalu Beretta

Avtor: Gregor Žvab
28. 7. 2020, 18.46

Minuli konec tedna je bilo v hrvaškem Novigradu na sporedu edino letošnje mednarodno tekmovanje v trapu, ki so se ga udeležili tudi slovenski tekmovalci. 7. pokal Beretta je, kljub ne ravno rožnati epidemiološki situaciji, postregel s pestro mednarodno zasedbo, ki so jo poleg hrvaških in slovenskih strelcev dopolnilu tudi tekmovalci in tekmovalke iz Ukrajine, Rusije, Češke, Slovaške in Italije.

V organizaciji zlatega hrvaškega olimpijca iz Londona 2012 Giannija Cernogoraza se je v prijetnem ambientu strelišča SD Gusar odvila tudi zanimiva tekma. V nekakšnem superfinalu, kjer so se merili za puško Beretta, je na koncu slavila Slovakinja Zuzana Rehak Štefečkova, sicer dvakrat že srebrna z olimpijskih iger v Pekingu in Londonu, ki je bila najboljša tudi v ženski konkurenci. Tam je na tretjem mestu tekmovanje končala tudi Slovenka Tea Topolovec.

Med mladinci je bil Sašo Hrovat drugi. V moškem finalu B je drugo mesto osvojil Tomaž Blazinšek, medtem ko so se v finalu A Miroslav Popadec, Žan Šfiligoj in Denis Vatovec razvrstili od drugega do četrtega mesta. Zmagal je domačin Kristijan Kancelar. Ekipno je Slovenija, v postavi Kostanjevec, Blazinšek in Vatovec, zasedla tretje mesto.

 

Foto: ŠTV
Video: ŠTV

 

Zadnje video vsebine

1

Omić: Vrnil sem se v najlepšo dvorano (VIDEO)...Več

2

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več