single
[2]
142986

(VIDEO) Šimundža za ŠTV: Želimo igrati in tekmovati, po odpovedi smo hitro reagirali

Avtor: Žiga Ikič
23. 11. 2021, 14.40

Po zadnjem reprezentančnem premoru, ko so se trenerji v klubih lahko bolj podrobno pripravili na zadnji del sezone Prve lige Telemach, se ob koncu minulega tedna Olimpija in Mura nista udarila v Stožicah. Razlog je zdaj že vsem dobro znan, kljub temu pa Prekmurci en bodo dovolili, da to vpliva na njihove prihodnje načrte.

Murskosoboška Mura je torej ostala brez prve tekme v Prvi ligi Telemach po novembrskem reprezentančnem premoru, saj so bile težave s koronavirusom v vrstah Olimpije previsoka ovira.

Prekmurci so v soboto že bili v Ljubljani, v prestolnici so se po kosilu odpravili na popoldanski počitek, ob prihodu v avtobus, ki bi črno-belo odpravo moral pripeljati v Stožice, pa so izvedeli, da tekme ne bo. Vsekakor položaj, v katerem se športnik ne želi znajti, a to ne bo vplivalo na pripravo za prihodnje izzive, je za Šport TV dejal trener Mure Ante Šimundža.

Slovenski državni prvaki bodo že v četetek v Mariboru gostili angleški Tottenham,, kar bo zadnja domača tekma v skupinskem delu Konferenčne lige v tem koledarskem letu. Za tem pa se bodo Muraši v nedeljo na dvoji Fazaneriji udarili z Mariborom, kar bo derbi 18. kola Prve lige Telemach.

Srečanje Mure in Maribora bomo neposredno prenašali samo na Šport TV 1! Studijski del se bo začel ob 19:30, gost bo Tadej Apatič, prav tam pa boste lahko videli podrobnejši in nadvse zanimiv intervju z Antejem Šimundžo.

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Omić: Vrnil sem se v najlepšo dvorano (VIDEO)...Več

2

Neverjetna trojna obramba vratarja Regensburga! (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Sporna enajstmetrovka za zmago Bayerna...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Šimundža: Nisem nezamenljiv, v stilu mariborske šole si sam nalagam pritisk...Več

2

VIDEO: Šport TV, Olimpija in Mura v akciji “30 sekund ti lahko reši življenje”...Več

3

NAPOVED TEDNA: Začetek na ledu, konec v Celju...Več