KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3]
186616

VIDEO: Košarkarski sodnik sredi srečanja “zaspal” in dopustil “svetovni rekord v korakih”

Avtor: Rene Vidmar
11. 3. 2023, 12.17

Na tekmi tretje italijanske košarkarske lige so gledalci bili priča sila nenavadni sodniški napaki. Košarkar Ruve Marco Ammannato je namreč po zaslugi glavnega delilca pravice napravil bizarno veliko število nepiskanih korakov.

Do nenavadnega sodniškega spodrsljaja je prišlo na obračunu 22. kroga Serie B med Ruvo di Puglio in Sant’Antimom. Dve minuti in šestintrideset sekund pred koncem zadnje četrtine je namreč Ruvin center Ammannato napravil kar 10 nepiskanih korakov.

VIDEO: “Svetovni rekord v nepiskanih korakih” 

Posnetek je zaokrožil po medmrežju in naletel na številne odzive. Mnogi so bili mnenja, da je to posledica ravni kakovosti prvenstva. Spet drugi so napako izkoristili v humoristične namene. “Glavnina težav se skriva v preobremenjenosti. Sodnik, ki je sodil omenjeno srečanje, je imel za sabo že štiri obračune,” se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto:Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več