single
[2759]
129709
sport_tv_logo_navigation_mini.png

VIDEO: Italija in Wales neposredno za prvo mesto v skupini

Avtor: Šport TV
20. 6. 2021, 15.12

V nedeljo se bosta v Rimu v neposrednem dvoboju za prvo mesto v skupini A pomerili reprezentanci Italije in Walesa. Obe moštvi sta se v uvodnih dveh krogih izjemno izkazali, zato bodo tako eni kot drugi v ta dvoboj zagotovo vstopili izjemno samozavestni.

Rezultati iz zadnjega obdobja pričajo, da je italijanska izbrana vrsta v zares zgodovinski formi. Njihov niz neporaženosti sedaj šteje že neverjetnih 29 tekem, prav tako pa so ‘azzurri’ dobili svojih 10 zadnjih dvobojev. Če tudi proti Walesu varovancem Roberta Mancinija uspe zabeležiti pozitiven rezultat, bo to pomenilo, da so izenačili svoj nacionalni rekord zaporednih tekem brez poraza. S šestimi doseženimi in brez prejetih golov imajo naši zahodni sosedje najboljši tako napad kot tudi obrambo prvenstva, kar nedvomno priča o tem, da njihova zasedba praktično nima šibkih točk.

Nogometaši Walesa si bodo poskušali zagotoviti napredovanje v izločilno fazo tekmovanja že na drugem zaporednem evropskem prvenstvu. Na tekmi drugega kroga skupinskega dela proti Turčiji, ki so jo dobili z 2:0, so ‘Zmaji’ pokazali tako trdnost v obrambi kot ustvarjalnost v napadu. Čeprav prvi zvezdnik ekipe Gareth Bale še ni popolnoma uspel namestiti svojih merilnih naprav, na tekmi proti Turčiji je namreč zgrešil enajstmetrovko, pa je kljub temu bil uspešen pri razigravanju svojih soigralcev, saj je proti Turkom zabeležil dve asistenci. Zanimivo pa bo videti, ali bo skupaj s soigralci uspel parirati favorizirani Italiji.

VIDEO: Napovednik za tekmo med Italijo in Walesom

Video is not available for your country.

Srečanje med Italijo in Walesom si boste lahko v nedeljo ob 18.00 v živo ogledali na Šport TV 1!

Video: ŠTV
Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več