single
[2]
167635

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!

Avtor: Kenny Jan
18. 8. 2022, 10.59

Če boste ljubitelje nogometa onkraj luže vprašali, kdo je trenutno prvo ime tamkajšnjega žogobrca, bodisi v elitni MLS bodisi v drugoligaškem USL Championshipu, je zelo velika verjetnost, da vam bodo odgovorili Milan Iloski. Napadalec Orange Countyja, člana zahodne konference USL-a, v aktualni sezoni zadetke dosega kot za šalo, trenutno pa je z 19 goli daleč najučinkovitejši posameznik celotne lige, ne samo zahodnega dela.

To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi Orange County, sicer lanski prvak drugorazrednega nogometnega tekmovanja v ZDA, zasedal predzadnje mesto na lestvici zahodne konference.

Milan Iloski je 23-letni domačin s koreninami iz Severne Makedonije. Že celotno življenje živi in tudi igra nogomet v deželi sanj, njegove sanje pa sedaj postajajo resničnost.

S svojo izjemno učinkovitostjo si je napadalec nakopal kar precej pozornosti iz elitne MLS, kjer ga bomo morda spremljali že v prihodnji sezoni.

Nazadnje je nekdanji ameriški mladinski (U19) reprezentant zadetek dosegel v noči s srede na četrtek, ko je svoji ekipi pomagal priti do domačega remija z Las Vegasom in tako še do tretje zaporedne prvenstvene tekme, na kateri Orange County ni bil poražen, zaradi česar je tudi splaval z zadnjega mesta zahodne tabele.

VIDEO: 19. zadetek Milana Iloskega 

Video is not available for your country.

Naslednja tekma USL-a na ŠTV 1: Detroit City – Louisville City, v nedeljo, ob 1.30 zjutraj.

Video: ŠTV
Foto: ŠTV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več