KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[1176]
187976

VIDEO: Herling pred VN Sardinije konkurentom poslal resno opozorilo

Avtor: Klemen Verlič
24. 3. 2023, 18.04

Ta konec tedna se bodo najboljši motokrosisti sveta merili na drugem prizorišču sezone. Tokrat bo karavano MXGP in MX2 gostila Sardinija, dogajanje pa boste znova lahko spremljali na Šport TV.

Po končani uvodni preizkušnji sezone v Argentini je bil v elitnem razredu MXGP med najbolj aktivnimi Nizozemec Jeffrey Herlings. Ta se tudi na Sardiniji sicer ne bo pomeril s svojim rivalom Timom Gajserjem, ki je v letošnji sezoni za branjenje naslova svetovnega prvaka prikrajšan zaradi zloma noge. Tako bo tudi tokrat edini slovenski predstavnik Jan Pancar, ki bo znova meril visoko v razredu MX2.

Herlings je sicer v Patagoniji, kjer je skupno zmago slavil dirkač Honde Ruben Fernandez, v prvi vožnji osvojil četrto, v drugi pa drugo mesto, kar ni zadostilo velikim apetitom nekdanjega svetovnega prvaka. Tudi Nizozemec je imel v zadnjih sezonah kar nekaj težav s poškodbami. Da bi v letošnji ostal čim bolje fizično pripravljen, pa se je Herlings odločil, da bo med obema dirkama MXGP nastopil še na nizozemskemu Mastersu.

Po pričakovanjih je tam 28-letnik tudi zmagal. Z izjemnim dirkanjem pa konkurentom dal vedeti, da bodo na Sardiniji morali v boju za najvišja mesta računati tudi nanj.

VIDEO: Jeffrey Herling na nizozemskemu Mastersu:

VN Sardinije v nedeljo od 13.00 dalje na Šport TV 1!

Foto:
Video: YouTube/Dirtbike Online

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več