single
[1176]
133757

VIDEO: Gajser kljub številnim padcem v Belgiji z borbeno vožnjo do ohranitve skupnega vodstva

Avtor: Klemen Verlič
2. 8. 2021, 11.01

Tim Gajser je imel na nedeljski preizkušnji svetovnega prvenstva v belgijskem Lommelu kar nekaj težav. Večkrat se je znašel na tleh, a s svojim znanjem in borbenostjo na koncu vseeno prišel do šestega mesta.

Gajser je bil v kvalifikacijah najhitrejši, težave pa so se zanj začele že na samem začetku dirke. V prvi vožnji je Gajser namreč začel na šestem mestu, potem pa že v drugem krogu padel in nazadoval na 13. mesto. Prav tako je imel nekaj težav z zaščitnimi očali in vremenom, saj je med dirko začelo še deževati. Vseeno pa je slovenski šampion pokazal svoje neverjetno znanje, prehitel kar šest dirkačev in prvo dirko končal kot sedmi.

VIDEO: Padec Tim Gajserja na prvi dirki v Lommelu

Video is not available for your country.

Gajserjeve težave so se nadaljevale tudi v drugi vožnji, ko se je na tleh znašel kar dvakrat. Prvič sredi preizkušnje, nato pa v lovu na tretje mesto še enkrat ob zaključku dirke. V drugi vožnji je vseeno zasedel četrto mesto. Skupno je bil šesti, a je vseeno ohranil prvo mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala. Njegova prednost zdaj znaša pet točk pred včerajšnjim zmagovalcem Romainom Febvrejem.

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Allegri besnel po tekmi: ”In oni bi radi igrali za Juventus!” (VIDEO)...Več

2

Lotrič: Evropa nam bo prinesla veliko novih izkušenj (VIDEO)...Več

3

VIDEO: Bo Olimpija eno izmed presenečenj letošnje ICEHL?...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Olimpija v ICEHL...Več

2

Pred derbijem na ŠTV: Mulahusejnović je novi Džeko (video)...Več

3

Puškaša naj dobi … kuža!...Več