single
[2085]
127996

VIDEO: Domačini glasno navijali za Tamaro Zidanšek

Avtor: Kenny Jan
10. 6. 2021, 19.08

Najbolj nestrpno so današnji polfinalni obračun na teniškem turnirju za grand slam na Roland Garrosu pričakovali v Slovenskih Konjicah, od koder prihaja Tamara Zidanšek, prva slovenska polfinalistka pariškega turnirja po legendarni Mimi Jauševec. V športnem parku se je zbralo okoli 300 njenih sokrajanov, ki po porazu niso bili razočarani.

Pred velikim ekranom ob robu teniških igrišč so glasno pozdravili vsako njeno uspešno točko, marsikdo je celo menil, da bi morali trenutno najbolj priljubljeni Konjičanki postaviti spomenik. Hkrati so prepričani, da njen uspeh v francoski prestolnici ni bil naključje, predvsem pa ne zadnji, zato si še večjega na največjih turnirjih obetajo v prihodnjih letih.

Zidanškova je na pariškem turnirju danes v polfinalu izgubila proti Rusinji Anastaziji Pavljučenkovi s 5:7 in 3:6, če bo le priložnost, pa ji bodo v njenem domačem kraju pripravili sprejem, kakršen se spodobi za največje športne zvezdnike.

Ruska igralka se bo po zmagi v finalu Roland Garrosa pomerila z zmagovalko drugega polfinala med Čehinjo Barboro Krejčikovo ter Grkinjo Mario Sakari.

Vir: STA
Foto: Sportida
Video: Twitter/Miha Dajcman

Zadnje video vsebine

1

Žan Rogelj: Menim, da je nogomet šport št. 1 v Avstriji (VIDEO)...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

Kovačić: Hrvaška lahko doseže velike stvari (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

Ekipa ŠPORT TV pripravljena na EURO 2020...Več

3

Oblak vodi enajsterico zvezd, ki jih ne bo na EP...Več