šport TV 1 logo
14:00 V ŽIVO
VN Lommla, 2. dirka MX2
šport TV 2 logo
14:30
Vrhunci Andalucia Rally
šport TV 3 logo
12:55
Rennes - Angers Ligue 1

VIDEO: Derby della Madonnina, studio in Andrej Razdrh

Avtor: Žiga Ikič
16. 10. 2020, 16.53

Sobota bo v nogometnem svetu obarvana v modre, črne in rdeče barve. Na največjem italiajanskem stadionu San Siro bo na sporedu Derby della Madonnina, mestni derbi med Interjem in Milanom. Eno največjih nogometnih tekem na svetu bomo podrobno pospremili s studijskim programom, kjer bo strokovne komentarje podajal nogometni trener Andrej Razdrh.

Video is not available for your country.

Studijski del bo zajemal obdobje pred, med in po milanskem derbiju med Interjem in Milanom. V studio Šport TV se bomo preselili nemudoma po koncu srečanja med Napolijem in Atalanto. S strokovnim gostom Andrejem Razdrhom bomo najprej pregledali zadnje zanimivosti predhodnega srečanja, kjer nas bosta zanimala predvsem fenomen Atalante in morebitni nastop Josipa Iličića.

Nato pa bo fokus usmerjen v enega od največjih športnih dogodkov na svetu. Spustili se bomo v drobovje obeh tekmecev Interja in Milana, podrobno predstavili in primerjali vratarja Samirja Handanovića ter Gianluigija Donnarumo, spoznali enega najbolj vročih igralcev v Serie A Achrafa Hakimija, ob tem pa vas čaka še zanimiva zgodba mladega Slovenca Maja Roriča, ki je zadnja leta preživel kot član Interja.

V družbo prvakov ste vabljeni v soboto nekaj minut pred 17:00, ko vas bomo zazibali v studijski del pred velikim derbijem med Interjem in Milanom!

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Juventus lansiral četrti dres, ki ga je oblikoval Pharrell Williams (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Goriški Iračan se je pošalil z Dinamove obrambe...Več

3

Pancar: S prvima dirkama v Lommlu sem zadovoljen, na tretji ciljam še višje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

»Ko medil se je Lille …«...Več

2

VIDEO: Gajser izpeljal Supermana brez posledic...Več

3

V Ajaxovem vrtincu...Več