single
[3194]
226258

(VIDEO) Boromisa po porazu z Bravom: Oprosti vsem navijačem za sezono brez trofeje

Avtor: Aljaž Pirnat
19. 5. 2024, 20.20

Nogometaši Olimpije so v zadnjem krogu letošnje Prve lige Telemach v domačih Stožicah morali priznati premoč mestnemu tekmecu Bravu (0:1). Zmaji tako sezono zaključujejo brez osvojene lovorike in na tretjem mestu na ligaški razpredelnici.

“V prvem polčasu smo imeli nekaj priložnosti. Raul se je znašel v nekaj nevarnih situacijah, a se je Bravo uspešno ubranil. Kasneje nam ni uspelo vzpostaviti naše igre. Ni nam uspelo zaigrati, kot bi si želeli. V drugem polčasu smo poskusili z nekaj menjavami v napadu, a to ni odobrilo sadov. Danes si nismo zaslužili zmagati. Enostavno nismo bili pravi. Vsem navijačem se opravičujem za sezono brez lovorike,” je po porazu sprva dejal Boromisa.

Po bledi predstavi domačih je bilo predvsem v drugem polčasu moč slišati tudi številne žvižge s tribun. “Zasluženo so nas izžvižgali. Že zadnje tri ali štiri tekme enostavno nismo na nivoju. To enostavno ni prava Olimpija. Sezona je bila dolga, najbrž so igralci tako fizično kot mentalno precej izčrpani. Kljub temu moramo naslednjo sezono biti boljši,” je žvižge občinstva pokomentiral športni direktor Olimpije.

“Sedaj se je potrebno usesti skupaj in opraviti analizo sezone. Potrebno bo pripeljati nove okrepitve, predvsem pa še pravočasno najti novega trenerja,” je ob zaključku tekmovalnega leta še povedal Boromisa.

VIDEO: Izjava športnega direktorja Olimpije Gorana Boromise po porazu z Bravom

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več