single
[1176]
170995

VIDEO: Akcija iskanja talentov Akademije Kragelj

Avtor: Gregor Kovačič
22. 9. 2022, 14.34

Motokros Akdemija Kragelj je letos pod vodstvom Saše Kraglja izpeljala akcijo iskanja talentov, ki bi si želeli preizkusiti v motokrosu. Sklepno dejanje akcije ekshibicijsko dirko in druženje vseh udeležencev je obiskala naša ekipa in preverila koliko mladih Timov Gajserjev in Janov Pancarjev si želi uspeti v svetu moto športa.

Nekdanji vrhunski slovenski motokrosist Sašo Kragelj je s svojo ekipo tudi v letošnji sezoni delil svoje znanje in izkušnje mlademu rodu slovenskih motokrosistov. Akademija Kragelj, ki je svoje mesto našla na posebnem poligonu tik ob motokros progi v Radizelu, je pravo mesto za prve izkušnje na motorjih.

V sodelovanju s krvno zvezo so letos program treningov še razširili in v akciji iskanja novih motokros talentov ponudili možnost vsem, da se preizkusijo v tem športu. Za zaključek treningov pa so izpeljali tudi ekshibicijsko dirko, ki jo je obiskala ekipa ŠPORT TV.

VIDEO: Na obisku pri Motokros Akademiji Kragelj

 

Ne zamudite nedeljskega studijskega programa med dirkami Pokala narodov od 19.00 na Š1. Gosta bosta Jan Pancar in Peter Irt.

Foto&video: ŠPORT TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: SŽ Olimpija na prvi domači tekmi točke predala Celovcu...Več

2

VIDEO: Kako ne začeti tekme? Predava Las Vegas...Več

3

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

Najbolj brano ta mesec

1

VIDEO: Jesenice na drugi domači tekmi v AHL do druge zmage...Več

2

Union Berlin: Novi nemški vladar?...Več

3

Tekma med Muro in Olimpijo dobiva tretji polčas: Riera na družbenem omrežju odgovarja Čontali (FOTO, VIDEO)...Več