šport TV 1 logo
23:30
Lecce - Parma Serie A
šport TV 2 logo
22:15 DANES
Florida - New York Islanders NHL
šport TV 3 logo
23:00
VN Pays de Montbeliarda, druga dirka MXGP 2017

VIDEO: 3, 4, Šport: Juventus kot lokomotiva Serie A

Avtor: Žiga Ikič
9. 5. 2020, 10.45

Pred ljubitelji športa, sploh pa nogometa, je prva razmeram prilagojena oddaja 3, 4, Šport! Na "nevtralnem terenu" je voditelj Žiga Ikič z gostoma analiziral uradno sklenjeno sezono Ligue 1 in najnovejše stanje v italijanski Serie A. Uživajte!

Oddaja 3, 4, Šport (9. maj 2020):

Video is not available for your country.

“PSG je prvak še sedmič v zadnjih osmih letih in izkazalo se je, da o tem pred sezono upravičeno ni bilo dvoma. Kljub temu, da se presenečenja redno dogajanje, pa je bilo jasno, da bo vse odvisno od Parižanov samih. Mauro Icardi je dokazal kakovost in je bil dodana vrednost, sploh ob poškodbi Edinsona Cavanija.”

“Ne bi bilo napak, če Toulouse in Amiens ne bi izpadla iz tekmovanja in bi se liga le razširila. Do konca prvenstva bi se lahko še veliko zgodilo in spremenilo. Eden od tistih, ki je lahko jezen zaradi zaključka, je Lyon, ki bo ostal brez Evrope, kar je hud udarec.”

“V očeh vseh, ki podrobneje spremljamo nogomet in stroke je jasno, da bo Mbappe nekoč v prihodnosti zagotovo igral v dresu madridskega Reala. Kazalci kaćejo, da se to pred poletjem 2021 verjetno ne bo zgodilo.

“V Italiji so sprožili fazo dve, kar pomeni, da so klubo lahko organizirali treninge. Protokol je zelo strog, Roma pa je lep primer vzorno nastavljenega sistema, saj so izjemno preuredili vadbeni center Trigoria.”

“Lazio se izjemno zavzema za nadaljevanje prvenstva, sploh predsednik Claudio Lotito je izjemno glasen, včasih celo kontroverzen. Jasno je, da pri Laziu ne bodo pristali na predčasni zaključek sezone.”

“Juventu se bo držal premise, da si želi nadaljevati in scudetto osvojiti na zelenicah, kar je tudi pravilno. To kaže zrelost uprave in tudi v tem pogledu je Stara dama še vedno lokomotiva italijanskega klubskega nogometa.”

“Lautaro Martinez je svojo igro dvignil za stopnjo ali dve višje glede na minulo sezono. Prav nič ni čudno, da si ga želijo mnogi, zeleno luč za njegov prihod v Barcelono naj bi prižgal tudi Leo Messi. In kar si Messi zaželi, to praviloma tudi dobi.”

Atalanto je zadela res tragična zgodba, igrala je celo na obeh “tekmah 0” ob širitvi koronavirusa. Igrala je odlično, poletno in učinkovito, lepo je v Italiji videti ekipo, ki dosega veliko zadetkov. Za to so zaslužni vsi od A do Ž, na naše veselje pa v vsem skupaj izstopa prav Josip Iličić.”

Bodite v družbi prvakov tudi naslednji teden, ko bomo v aktualni nogometni svet skupaj pogledali z novega zornega kota!

Foto&video: ŠPORT TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Zlatan najprej “zamočil”, nato razparal mrežo Cagliarija...Več

2

VIDEO: Pot Iličića od neprepričljivega Palerma do dominantne Atalante...Več

3

VIDEO: PSG po enajstmetrovkah do domače trojne krone...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Posterji Iličića preplavili Bergamo...Več

2

Bomba iz Anglije: Ronaldo se je dogovoril z Newcastlom!...Več

3

Tri tedne pred nadaljevanjem MXGP sezone Gajser trenira na vso moč (VIDEO)...Več