single
[3194]
211237

VIDEO: Veseli za Doffa, glede Elšnika še vse odprto

Avtor: Gregor Kovačič
9. 12. 2023, 17.35

Športni direktor Ljubljančanov, ki jih v nedeljo čaka obračun s Koprom je zadovoljen, da jim je uspelo podaljšati pogodbo z Agustinom Doffom. Prvi prvem ljubljencu navijačev in kapetanu moštva Timiju Maxu Elšniku pa so pri Olimpiji stvari še vedno odprte.

Argentinec Agustine Doffo velja za enega od stebrov ljubljanske zasedbe, ki si je z borbenostjo in odličnimi igrami v zadnjih letih priboril velik ugled tudi pri navijačih aktualnih prvakov. Športni direktor Goran Boromisa je za naše kamere zatrdil, da je podaljšanje pogodbe z Doffom za moštvo izrednega pomena.

Nekoliko drugačna je zgodba s kapetanom moštva in slovenskim reprezentantom Timijem Maxom Elšnikom, ki že nekaj časa opozarja, da si želi angažmaja v tujini. Prvi operativec kluba iz prestolnice je zatrdil, da je glede odhoda Elšnika še vse odprto, saj čakajo na ponudbo, ki bi zadovoljila tako klub, kot nogometaša.

“Doffo je izjemen karakter, navijači ga imajo radi in na zelenici vedno pusti srce. V zadnjih dveh letih je dokazal, da je ena najboljših okrepitev Olimpije. Veseli smo, da ostaja z nami. Elšnik je naš kapetan, za prihodnost bomo videli. V kolikor bo kaj uradnega, kar bi zadovoljilo Olimpijo, se bomo pogovorili. Vse je še odprto,” je o obeh zvezdnikih aktualnih prvakov povedal Boromisa.

VIDEO Goran Boromisa o Doffu in Elšniku

 

Foto: Sportida.com

Video: ŠPORT TV

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Borussia še naprej le točko pred Leipzigom, Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več