single
[2,3194]
217105

Vermezović: “Vsaka tekma do konca sezone je za nas kot finale pokala”

Avtor: Urban Kolman
10. 2. 2024, 13.17

Muro ob vrnitvi Prve lige Telemach čaka gostovanje pri jesenskem prvaku Celju. Prekmurci so po prvem delu na šestem mestu. Sezona se za črno-bele ni začela na želen način in po nekaj krogih so zamenjali trenerja. Dejan Grabić je postal preteklost in prišel je Vladimir Vermezović. Srbski strateg je stabiliziral ekipo, a črno-beli še vedno niso uspeli najti forme, ki jih je krasila v zadnjih letih.

Šestdesetletnik se je pred srečanjem pohvalil priprave na drugi del sezone: “Zadovoljen sem, kako so fantje delali v pripravah. Brez težav so sprejeli način dela, bilo je nekaj manjših poškodb, vendar je to normalno. Videli bomo, menim, da se vsako delo izplača, še posebej pa trdo delo, saj se nogomet ne more igrati brez nekaterih stvari. Mislim, da smo vse opravili po načrtu, odigrali smo zahtevne pripravljalne tekme. Lahko bi igrali proti slabim nasprotnikom, vendar bi potem verjetno dobili lažno sliko o trenutnem stanju in naši moči.”

Priznal je, da je ekipa doživela kar nekaj sprememb, med drugim je klub zapustil napadalec Dardan Shabanhaxhaj: “Pozimi so nas zapustili trije najboljši igralci, nekaj stvari se je zamenjalo. Vsaka tekma bo za nas kot finale pokala. Pred časom sem dejal, da bomo veliko stavili na pokalno tekmovanje, vendar bomo z istim žarom šli tudi v vsako ligaško tekmo. Skušali bomo izkoristiti vsako priložnost, ki se nam pokaže, da se povzpnemo na lestvici.”

Ekipi sta se v jesenskem delu srečali dvakrat, obe tekmi je dobilo Celje. Doma je zmagalo s 5:0, v Prekmurju je bil rezultat 0:2.

Celje – Mura v nedeljo s studijskim delom od 14.15 na Šport TV 1

Vir: NZS.si
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Benjamin Markuš: En trenutek lahko prevesi tehtnico (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Prepelič in Tobey Ukrajincem pokazala, kako se izvaja alley oop...Več

3

Sekulić: Fantom sem rekel, da morajo verjeti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bundesliga: Borussia še naprej le točko pred Leipzigom, Šeško ob porazu bikov do novega zadetka...Več

2

Je sezona Bayerna zares tako slaba?...Več

3

Sanjski večer Klemna Prepeliča: “Nisem pomemben, ponosen sem na vse fante!” (VIDEO)...Več