single
[4]
147365

V Tivoliju okrepitev iz vrst avstrijskih prvakov

Avtor: Blaž Magdič
13. 1. 2022, 13.54

Hokejisti SŽ Olimpije so dobili novega soigralca. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, se je ekipi pridružil Rok Kapel, ki v Ljubljano prihaja iz celovškega KAC.

“Kapel je mlad slovenski igralec, ki se je zadnje tri sezone kalil v celovškem KAC, kjer je bil v AHL med najboljšimi Slovenci. Zanimivo je, da ga niso vpoklicali v prvo ekipo. Ima izkušnjo iz tujine, je motiviran. K nam prihaja željan dokazovanja, ‘lačen’, ima kakovosten strel in podajo, profesionalen odnos do dela in zagotovo nam bo dal globino. Če bo znal izkoristiti priložnost, smo kot ekipa z njim veliko pridobili,” je prihod novega igralca pospremil trener Mitja Šivic.

“Želel sem si igrati stopnico višje in s prihodom v Ljubljano se mi je odprla ta priložnost. Olimpija ima odlično ekipo in želim ji pomagati po svojih najboljših močeh. Veselim se novega izziva, motivacije mi zagotovo ne manjka,” je povedal Kapel.

Ljubljančane v petek, ob 19.15, čaka gostovanje v Gradcu pri Graz99ers, v soboto, ob 19.45, v Tivoli prihajajo Dornbirn Bulldogs v ponedeljek, 17. januarja, ob 19.45 pa se bodo v četrtfinalu državnega prvenstva merili s HD Hidria Jesenice.

 

Foto: Sportida.com
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

Zoran Dragić: Ob povratku je bilo kar malo čudno, imam pa veliko motivacijo...Več

2

Bečirović: Boljše nadgradnje kot je Dragić, si nismo mogli želeti (video)...Več

3

Gol januarja: fantastičen volej za pozno in zelo pomembno izenačenje (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Modrić, ubrani mojster neskončne simfonije...Več

2

Prva violina HRC Honde začela s pripravami na novo sezono (FOTO)...Več

3

V pogodbi zahteval klavzulo in jo dobil, ni mu treba na tekmo, če je bil na koncertu...Več