single
[2759]
128818
sport_tv_logo_navigation_mini.png

V tabor Švedov se vračata Kuluševski in Svanberg

Avtor: Rene Vidmar
14. 6. 2021, 15.31

Švedska nogometna reprezentanta Dejan Kuluševski in Mattias Svanberg se bosta po pozitivnem testu na covid-19 lahko vrnila v izbrano vrsto na letošnjem evropskem prvenstvu, tako da v švedskem taboru ne bodo klicali rezervnih nogometašev, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Omenjena nogometaša, ki sta prejšnji teden morala v osamitev, sicer še ne bosta mogla igrati na današnji tekmi proti Španiji.

Pred tem je selektor Janne Andersson poklical šest rezervnih nogometašev, a zdaj je postalo jasno, da na te ne bo računal. “Mattias in Dejan se počutita dobro in se lahko vrneta v reprezentanco. To pomeni, da se ne bo nihče od rezervnih igralcev priključil izbrani vrsti,” je sporočila švedska nogometna zveza.

Po pravilih Evropske nogometne zveze lahko reprezentanca pokliče rezerve do svoje prve tekme na prvenstvu, ki se je začelo 11. junija. V primeru Švedske to pomeni do danes, saj jo zvečer ob 21.00 v Sevilli čaka obračun s Španijo.

Španija ima v svojih vrstah prav tako pozitivnega igralca, ki ne bo igral na današnji tekmi, to je kapetan Sergio Busquets.

Foto: Šport TV
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Kot da bi gledali Brazilca sredi Ljubljane, nekdanji mladi reprezentant podaril sombrero nasprotniku...Več

2

Bayern enajstič zapored prvak Bundeslige (VIDEO)...Več

3

Krajnc pred začetkom SP v footgolfu: “Čakata nas vročina in vlaga, a upam, da nekdo od nas uresniči svoje sanje” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sobotno popoldne za večnost...Več

2

Predsednik Olimpije šokiral z izjavo: ”Riera ni pri zdravi pameti!”...Več

3

Tekme Raket na ŠPORT TV...Več