single
[3583]
184080

V Podčetrtku že vse nared za futsal spektakel

Avtor: Rene Vidmar
14. 2. 2023, 11.49

V Podčetrtku je že vse pripravljeno na finalni turnir futsal pokala Terme Olimia. Kdo se bo veselil naslova pokalnega prvaka, boste v sobotnem neposrednem prenosu lahko izvedeli samo na Šport TV.

Turnir se bo s polfinalnima obračunoma med Dobrepoljem in KMN Bronxom Škofije ter med Siliko Vrhniko in Dobovcem začel že v petek. Branilec naslova Dobovec bo lovil že svojo šesto pokalno lovoriko, Bronx drugo, Siliko pa prvo. Dobrepolje bo po drugi strani prvič nastopalo na zaključnem turnirju. Zmagovalca polfinalnih obračunov se bosta nato v soboto od 20.30 ure dalje v neposrednem prenosu na Šport TV udarila za končno lovoriko.

Finalno dvodnevje bo poleg pokalnega prvaka ustoličilo tudi pokalne zmagovalke. V finalu ženskega pokala se bosta pomerila ŠD Extrem in ŠD Košana. Obe ekipi bosta v finalu nastopili prvič. V okviru zaključne slovesnosti bodo organizatorji podelili tudi nagrade za najboljšo igralko leta, najboljšega igralca leta in najboljšega mladega igralca minulega koledarskega leta.

Letos se bo sicer sklenila že 28. sezona pokalnega tekmovanja. Podčetrtek pa bo v petek in soboto že enajstič gostil finalni turnir.

Pokal Terme Olimia: Finale, v soboto od 20.25 dalje na Š1!

Foto: M24.si

Zadnje video vsebine

1

“Želimo ustvariti popolno sliko in tekmovati proti vsem” (VIDEO)...Več

2

Evropske kvalifikacije: Maribor izgubil prvo tekmo proti bolgarskemu pokalnemu prvaku (VIDEO)...Več

3

Bravo poražen na svoji krstni evropski preizkušnji (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Luka Dončić: “Vsakič mi je v čast igrati za Slovenijo” (VIDEO)...Več

2

Vilfan po visokem porazu Slovenije proti Grčiji: Pričakujem, da bo selektor nepreklicno odstopil (VIDEO)...Več

3

Benjamin Šeško “odprl” srce in nagovoril navijače (FOTO)...Več