single
[5]
127863

V Celju vlogo trenerja prevzema bivši igralec

Avtor: Urban Kolman
10. 6. 2021, 11.00

Slovenski rokometni klub Celje Pivovarna Laško bo imel z začetkom sezone 2021/22 novega trenerja. To bo nekdanji igralec celjskega kluba Alem Toskić, ki je nazadnje vodil madžarski Csurgoi, so sporočili iz tabora Celjanov. Klub je s Toskićem sklenil štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Toskić je nekdanji igralec celjskega kluba, kjer je nastopal šest sezon in v tem času zbral 231 nastopov, na katerih je dosegel 700 zadetkov. Poleg Celja je v svoji karieri nastopal še za Zagreb, Vardar, Velenje in nazadnje madžarski Csurgoi. Tam je končal igralsko kariero ter minulo sezono prevzel mesto glavnega trenerja, potem ko je bil prej v sezoni v vlogi igralca in trenerja.

“Po osmih letih ponovno prihajam domov, spet sem v klubu, ki mi je v moji igralski karieri dal največ. Tu sem preživel šest let kot igralec, zato točno vem, kaj pomeni nositi dres takšnega kluba. Po drugi strani sem sedaj v povsem drugačni vlogi, zavedam se tudi, kaj pomeni biti trener RK Celje Pivovarna Laško,” je dejal Toskić.

“Vendar enostavno verjamem v sebe in prepričan sem, da sem pripravljen na to,” je za klubsko spletno stran še dejal novi trener.

Vir: STA
Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Žan Rogelj: Menim, da je nogomet šport št. 1 v Avstriji (VIDEO)...Več

2

NA DANAŠNJI DAN: Krstna tekma Slovenije na velikih tekmovanjih (VIDEO)...Več

3

Kovačić: Hrvaška lahko doseže velike stvari (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Gajser: Ni enostavno postati prvak, še težje pa je naslov ubraniti...Več

2

Ekipa ŠPORT TV pripravljena na EURO 2020...Več

3

Oblak vodi enajsterico zvezd, ki jih ne bo na EP...Več