KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3]
187118

Užbinec o razlogih za zamenjavo trenerja: “Nekje med igralci in Jurico je počilo!” (VIDEO)

Avtor: Rene Vidmar
15. 3. 2023, 18.12

Košarkarjem Cedevite Olimpije v zadnjem obdobju ni šlo najbolje. Po slabih predstavah v Eurocupu je sodu dno izbil visok poraz proti Zadru v ligi ABA. Vodstvo ljubljanskega kluba je zato v torek naznanilo, da klub zapušča glavni trener Jurica Golemac.

V ekskluzivnem intervjuju za našo televizijsko hišo nam je predsednik Cedevite Olimpije Davor Užbinec obširneje predstavil razloge za menjavo. Ta namreč ni bila zgolj posledica slabih rezultatov, je pa bila vsekakor nepredvidena. “Menjave trenerja nismo načrtovali. Namen je bil, da Jurica ostane do konca sezone. Glede na to, da so vsi prestopni roki zaključen in nismo imeli možnosti zamenjati kakšnega igralca in s tem ekipi dati pozitivno injekcijo smo imeli zgolj dve možnosti. Da nadaljujemo z Jurico, kar smo tudi načrtovali, ali da nekaj naredimo in tako ekipi vrnemo pozitivno energijo. Odločili smo se za menjavo trenerja.”

Užbinec je v nadaljevanju razkril tudi, kdaj lahko pričakujemo imenovanje novega trenerja. Govora pa je bilo tudi o podobi Cedevite Olimpije v prihodnosti. Poudarek bo namreč na mladih igralcih.

VIDEO: Intervju z Davorjem Užbincem

Video is not available for your country.

Ulm – Cedevita Olimpija v sredo 19.30 na Š1. Studio ob 18.45!

Foto/Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več