KVALIFIKACIJE EURO 2024
single
[3]
186980

Užbinec: Golemca smo odslovili, ker ne moremo zamenjati kakšnega igralca

Avtor: Klemen Verlič
14. 3. 2023, 18.46

Potem ko je Cedevita Olimpija v torek dopoldne prekinila sodelovanje z dosedanjim trenerjem Jurico Golemcem, je pred kamero Šport TV-ja stopil direktor kluba Davor Užbinec, ki je pojasnil razloge za spremembo na klopi.

Po številnih težavah, ki so Cedevito Olimpijo pestile v letošnji sezoni, je že znano, da ljubljanska zasedba letos ne bo igrala v končnici evropskega pokala, v katerem zaseda zadnje mesto v svoji skupini. Kaplja čez rob pa je bil visok poraz proti Zadru v ligi ABA, po katerem se je vodstvo kluba odločilo za prekinitev sodelovanja s trenerjem Jurico Golemcem. Kot pravi direktor Olimpije Davor Užbinec pa je bil eden glavnih razlogov za sprejem ukrepa v veliki meri pristop igralcev na parketu.

VIDEO: Davor Užbinec o prekinitvi sodelovanja z Jurico Golemcem

Cedevita Olimpija bo v sredo vseeno odigrala novo tekmo evropskega pokala proti Ulmu. Vlogo začasnega trenerja pa bo opravljal dosedanji pomočnik Miro Alilović.

Ulm – Cedevita Olimpija v sredo 19.30 na Š1. Studio ob 18.45!

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Jeseničani gladko v finale alpske lige...Več

2

Murić po zadnji tekmi v EuroCupu: ”Težko rečem, kaj vse je bilo narobe, postalo je že smešno!” (VIDEO)...Več

3

Obetavni hrvaški organizator Cedevite Olimpije o vzornikih: “Odkar spremljam NBA je to Luka Dončić, tak košarkar se rodi enkrat na milijon let! (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Nekdanji dragulj Bayerna se spominja Der Klassikerja: ”Ljudje so samo zaradi te tekme kupovali sezonske vstopnice”...Več

2

VIDEO: Slovenija po preobratu v drugem polčasu do zmage na uvodu kvalifikacij!...Več

3

Roka tako, roka drugače, kaj je prav in kaj ni?...Več